Annoncørbetalt indhold

Gør genbrug til en del af dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Genbrug er i de seneste år blevet meget populært, også når det gælder indretning. Fremfor at købe nyt vælger mange i stigende grad at enten investere i møbler lavet af genanvendt træ eller andre genanvendte materialer, eller at tage en tur forbi genbrugsforretningen for at finde det perfekte møbel. Det er først og fremmest en klimavenlig og bæredygtig løsning, men også noget, der kan spare dig penge i det lange løb. Læs videre for at få inspiration til hvordan du kan gøre genbrug til en del af dit hjem


Annonce

Genbrugstræ 

En af de bedste måder at gøre genbrug til en del af dit hjem og din indretning er med genbrugstræ. Genbrugstræ er perfekt til hjemmet både hvis du vil have det klassiske genbrugs udtryk, men også hvis du leder efter møbler der fremstår som nye, men faktisk er genbrug, da der findes et væld af forskellige design og forhandlere der har hvert deres unikke stil og design. Hos Kabeltromlen.dk kan du finde et stort udvalg af møbler lavet i genbrugstræ taget fra gamle kabeltromler, lige fra store møbler som spiseborde og sofaborde, til udendørs møbler som plantekasser og bænke. Det store udvalg gør, at du uden tvivl vil kunne finde plads til genbrugstræet i dit hjem og som en del af din indretning.


Giv gamle møbler nyt liv

At give gamle møbler nyt liv er en sjov og effektiv måde at gøre dit hjem til et genbrugshjem på. Her behøver du ikke købe nye møbler, men blot bruge hvad du allerede har og i stedet investere i maling og andet udstyr der skal til for at sætte, for eksempel, en gammel kommode i stand. Der skal forholdsvis lidt arbejde til for at give gamle møbler nyt liv, og i mange tilfælde vil et lag maling eller an oliering være nok. Hvis du for eksempel bruger bestemte farver i din indretning kan du, i stedet for at smide ud og købe nyt, give stole, borde eller skabe du allerede ejer et lag maling så de passer ind.


Genbrugte tekstiler

Genbrug og genanvendte materialer stopper ikke ved møbler og service, og der er også masser af genbrugs skatte at finde når det gælder tøj og andre tekstiler. Det er også en mere diskret måde at bringe genbrug ind i hjemmet på end, for eksempel, et stort møbel. Du kan med fordel starte med at kigge efter flotte tæpper eller puder, eller en ny sweater eller trøje, der skal have en plads i skabet. Start småt og vend dig til ideen om genbrug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.