Annonce
Aarhus

Gør haven forårsklar fra sofaen: Plantorama tilbyder nu hjemmelevering

Man kan også fortsat benytte sig af Klik & Hent, hvor varerne bringes helt ud til kunderne på parkeringspladsen, så man ikke behøver at skulle ind i centeret. Foto: Preben Madsen/Scanpix
Folk har stadig et stort behov for at komme i haven, og det imødekommer Plantorama i Egå nu med hjemmelevering, så man stadig kan følge myndighedernes anbefaling om at holde sig hjemme.
Annonce

AARHUS: Nu kan du sidde derhjemme i ro og mag, klikke plantekasser, gødning og potteplanter hjem og få det hele leveret til døren. Uden du overhovedet behøver forlade dit hjem.

På den måde kan du både få forårs-klargjort haven, og samtidig følge myndighedernes anbefaling om at holde sig hjemme.

Det nye tiltag kommer fra Plantorama i Egå, der oplever, at der stadig er et stort behov for at komme i haven, selvom der i øjeblikket kommer væsentligt færre kunder i havecentret.

- Med vores nye leveringsservice ønsker vi at imødekomme det behov uden at gå på kompromis med kundernes sikkerhed, siger Tommy Høgh Andersen, der er centerchef i Plantorama i Egå, i en pressemeddelelse.

Annonce

Alle ansatte holder afstand

"Klik og Få Leveret," som konceptet hedder, var egentligt planlagt til lancering i Plantorama Egå i foråret 2021, men nu har man altså valgt at implementere det et år tidligere.

Som alternativ til hjemmelevering er der også fortsat mulighed for Klik & Hent, hvor varerne bringes helt ud til kunderne på parkeringspladsen, så de ikke behøver at skulle ind i centeret.

To nye lastbiler skal bruges til at bringe varene ud, og Plantorama håber, at tiltaget kan holde så meget gang i salget, at butikkens ansatte kan beholde deres job gennem krisen.

Vi har simpelthen vores egen distribution, så det er vores egne medarbejdere, der pakker ordrerne og kører ud med varerne. Og vi har naturligvis instrueret vores ansatte i at holde ordentlig afstand, så vi undgår fysisk kontakt, siger Tommy Høgh Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce