Annoncørbetalt indhold

Gør hjemmekontoret sommerklart med denne guide

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du arbejder hjemmefra på dit eget kontor, er det sikkert noget, du er glad for. Her har du nemlig ro til virkelig at kunne fordybe dig i dit arbejde uden forstyrrelser fra kollegaer. Det er igen snart sommer, og dette kan faktisk have betydning for dit kontor derhjemme. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du gør dit hjemmekontor klar til sommerens varme.

Få fat i et minikøleskab

Annonce

Om sommeren bliver det ofte rigtigt varmt, og dette kræver altså, at man drikker lidt mere, end man plejer. Det kan derfor virke forstyrrende, hvis du hele tiden skal ud i køkkenet for at hente kolde forfriskninger i køleskabet. Dette problem kan løses med et minikøleskab. Dette passer perfekt ind på hjemmekontoret, selv hvis der ikke er så meget plads - minikøleskabet fylder nemlig næsten ingeting.

Heri kan du stille kolde forfriskninger, som du kan drikke i løbet af din arbejdsdag. Du kan endda stille forskellige snacks derinde, som også vil være rare at have på en varm sommerdag. Et minikøleskab på hjemmekontoret vil altså gøre, at du altid har kolde forfriskninger lige ved hånden, når du får det lidt varmt om sommeren. Minikøleskabet vil også spare dig for en forstyrrende tur til køkkenet, så du ikke skal miste fokus, bare fordi du er tørstig.

En ventilator, som kan køle rummet

En anden ting der kan gøre, at man har svært ved at holde fokus på en varm sommerdag på hjemmekontoret er temperaturen. Det er nemlig de færreste der arbejder bedst, når de har det for varmt. Hvis du gerne vil løse dette problem, kan du få fat i en gulv- eller bordventilator.

Denne blæser kold luft ud i rummet, så det køles ned til en temperatur, der er behagelig at arbejde i. Det er jo enormt frustrerende at miste fokus gennem arbejdsdagen, fordi man får en hedetur. Denne ventilator kan du stille på dit skrivebord lige foran dig, så du får denne kolde luft lige hovedet. Det vil uden tvivl gøre, at du køler ned.

Det er jo ikke meget hjælp at åbne et vindue, for at gøre det koldere på kontoret, når der i forvejen er enormt varmt og vindstille udenfor. Denne ventilator vil altså være løsningen på problemet, så du uden problemer kan arbejde fokusret gennem hele dagen. Dette er altså guiden til, hvordan du gør dit hjemmekontor helt klar til de ekstra varme sommerdage, som vi håber kommer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.