Annoncørbetalt indhold

Gør middagen til en vinsmagning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rigtig meget vin er skabt til at blive drukket og nydt sammen med mad. Samtidig har vi mennesker ofte forskellig smag i vin, hvilket jo kan være ganske interessant at diskutere. Derfor kan det være ret sjovt at gøre middagen til en vinsmagning,fi hvor man smager 2-3 forskellige vine til samme ret. Det kræver i princippet blot nogle flere glas og så selvfølgelig nogle forskellige vine. Her kan det være en opgave til dine gæster at tage en flaske med, som de synes resten af selskabet skal smage. I givet fald … afslør hellere maden, så de har en chance for at finde noget, der nogenlunde matcher.


Annonce

Lær noget nyt

Udover at man får nydt noget god vin med sine gæster, sker der ofte det, at man får øjnene op for nye vine eller får flere nuancer på den vin, man selv har stillet på bordet. For vores smagsopfattelse er ikke helt ens og så er der naturligvis altid personlige præferencer. Det vigtige er, at man forstår, at formålet ikke er at nå frem til en endegyldig sandhed gående på, hvad der er god og mindre god vin. Idéen er at smage noget forskelligt, opleve hvordan vinen virker sammen med maden og så ellers have en sjov stund.


Smag blindt

Går man meget op i vin, tager man den typisk lige et trin eller tre længere op. Så er vi ude i at vurdere vinens farve, duft og smag for derefter at tildele hver vin points. Her kårer man så WOTN … wine of the night … og har en fest med dét. Ofte vil man smage vinene blindt, hvilket blot betyder, at flaskerne er dækket til og nummererede, så man ikke ved, hvad det er, man drikker. Der kan nemlig være en tendens til at hvis du ved, at en vin er dyr eller meget berømt, så får den et par gratis points. Men ved blindsmagning forholder du dig alene til, hvad der er i glasset. Super sjovt men også med alle muligheder for at jokke grusomt i spinaten, når der skal gættes.


Vælg vine hos FineWines

Uanset om du vil smage forskellige vine åbent eller blindt, så er finewines.dk et virkelig godt sted at finde dem. Her er samlet vine fra hele verden – fra de virkeligt gode hverdagsvine til de flasker, man som vinelsker går og dagdrømmer om at smage bare én gang i livet. Læs beskrivelserne af de enkelte vine eller kig forbi i butikken, hvis du ikke bor så langt fra Kokkedal. Kig især nærmere på vinene fra USA, som FineWines har landets største udvalg af. Det er ofte her, at nye vinelskere udklækkes, da de amerikanske vine ofte har lidt mere frugt og varme, hvilket får smilet frem hos rigtigt mange af os. Men glæd dig også til et kæmpe udvalg af fantastiske vine fra eksempelvis Frankrig, Spanien, Tyskland og New Zealand. Prøv eksempelvis at lade dine gæster smage en Chardonnay fra New Zealand op imod en fra Californien og hør, hvad de synes. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.