Annoncørbetalt indhold

Gør sengebordet populært i Århus igen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Århus sætter man pris på hygge omkring sofabordet og socialt samvær omkring spisebordet. Sengebordet er måske en smule overset som bord, og det er der ingen grund til. Selvom sengebordet ikke nødvendigvis indbyder til større sociale arrangementer, har det alligevel sine egne specielle egenskaber og funktioner.


Annonce

Det første man ser når man træder ind i et soveværelse, er typisk sengen. Det giver også god mening når det er værelset der er dedikeret til at sove i. De sideliggende sengeborde har dog en tendens til at blive overset. Men selvom de ofte er små i størrelsen, har de alligevel nogle brugbare funktioner.


Livet uden sengebord 

Når du flytter til et nyt hjem, sidder du sikkert og scroller på DaellsBolighus.dk og overvejer, hvilke møbler der er værd at købe først. Sengebordet popper måske ikke op i hukommelsen som det første nødvendige møbel at beklæde dit tomme soveværelse med. Men forestil dig et liv uden sengeborde – det er lidt svært, ikke sandt?


Næst efter en behagelig seng, bør to-do listen foreslå dig at købe sengeborde. Det er her du kan stille din lampe, som gør det langt nemmere og mere behageligt at læse inden du går i seng. På samme bord kan du også stille bogen. Og glem ikke de godbidder, du kan snacke på, i tilfælde af at du pludselig vågner midt om natten med rumlende mave.


Hvor skulle alt dette stå uden et sengebord ved din side? Gulvet ville hurtigt blive rodet og se uoverskueligt ud, for ikke at nævnet oprydningen der bliver nødvendig hver gang du skal støvsuge under hele bunken. Sengebordet kan derfor meget hurtigt blive dit yndlingsbord, hvis du giver det en chance.


Til den lille lejlighed i storbyen 

Sengeborde kommer i forskellige størrelser og designs, som man kan se på Daells-Bolighus.dk. På hjemmesiden kan du se et stort udvalg i forskellige farver, som kan passe ind i hjem med forskellige personlige stile. Man kan vælge ud fra smag eller ud fra funktion. Der er plads til mere i et sengebord med to eller tre skuffer, end der er i et bord med en enkelt skuffe.


Et sengebord er i bund og grund en lille kommode, som ikke fulder meget ved siden af en seng. Hvis der trængt med plads i en lille lejlighed i Århus, kan man bruge sengebordet andetsteds i sit hjem, for eksempel som entrémøbel til nøgler eller som en ekstra opbevaring i stuen. Selvom den bliver kaldt for et sengebord, er det ikke ensbetydende med, at den kun kan blive brug som sengebord.


Så hvis du vil være med til at gøre det multifunktionelle, godbidgemmende og lampeholdende sengebord populært igen, så besøg Daells Bolighus hvor du kan du kan få overblik over de forskellige typer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.