Annonce
Kultur

Gaffa er klar til at hylde musikken: Stort prisshow i Musikhuset

Thomas Skov er vært ved awardshowet Gaffa-Prisen 2021 i Musikhuset Aarhus. Foto: Kenneth Nissen
Musikmagasinet fyrer op for det årlige skulderklap til musikerne 4. marts. Vært ved uddelingen af årets Gaffa-Priser er journalist og tv-vært Thomas Skov.

AARHUS: Gaffa håber, at coronasituationen er kommet under kontrol 4. marts, hvor musikmagasinet ruller den røde løber ud i Musikhuset til det årlige show Gaffa-Prisen 2021.

Årets vært er journalist og tv-vært Thomas Skov.

- 2020 har gjort to ting helt klare for mig: Hvor meget jeg savner at komme til koncert sammen med hundredvis, ja sågar tusindvis af andre mennesker og lade mig forføre af musikken. Og så er det blevet helt tydeligt, hvor meget jeg elsker musik og har brugt det, når der er gået corona i humøret. Så er der ikke noget bedre end at sætte musik på og forsvinde væk for en stund. Musikken skal hyldes mere end nogensinde - og det gør vi til Gaffa-Prisen, siger Thomas Skov i en pressemeddelelse.

Han bliver assisteret af den skægfagre radiovært Carsten Holm, der vanen tro stiller spørgsmål til artisterne fra showets 'green room' på bagscenen.

- Det er virkelig en fornøjelse for mig, at være den der går rundt bag scenen og taler med artisterne før eller efter, at de skal optræde - eller når de har vundet priser. Det er en sjælden mulighed for at være en del af stemningen, og derfor er jeg også glad for at kunne være med til at formidle den til seerne og salen, lyder det fra Holm.

Gaffa-Prisen

Gaffa-Prisen er stiftet af de århusianske musikmagasin Gaffa og er blevet uddelt siden 1991. Fra 2010 ved større gallashows.

I år afholdes Gaffa-prisen for anden gang i Musikhuset Aarhus. Det sker 4. marts.

Det er Gaffas læsere, der vælger de nominerede og vinderne.

Man kan stemme på sine favoritter frem til 12. februar på gaffa.dk/prisen/afstemningen

Annonce

Fem livenavne

Live-musikken har haft trange kår i 2020, men den er bestemt ikke glemt. Heller ikke til showet, hvor fem navne bidrager til festen i Musikhusets Store Sal.


Musikken skal hyldes mere end nogensinde.

Thomas Skov, vært ved Gaffa-Prisen 2021


Publikum kan møde Simon Kvamms rocktrio Hugorm, britiske Arlo Parks, album-debuterende Dopha, drømmepoppende Greta og metalgutterne i Baest.

Glæden var stor da det succesfulde århusianske band Baest vandt prisen for Årets Danske Hardrock/Metaludgivelse ved Gaffa-Prisen 2020. Baest optræder live ved prisuddelingen i Musikhuset Aarhus 4. marts. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hvem der skal løbe af med aftenens priser, har musikelskerne selv indflydelse på, da Gaffa-Priserne bliver uddelt efter afstemning.

Man skal afgive sine stemmer i de 17 kategorier inden 12. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce