Annonce
112

Gaffa giver ny pris til Smukfest-boss

Poul Martin Bonde er en af de store skikkelser i dansk musik, og ved Gaffa-prisuddelingen torsdag aften i Odense blev han første modtager af den ny pris Tak Rock-prisen. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

Skanderborg: Der var skulderklap og tak fra dansk musikliv til Smukfests formand Poul Martin Bonde torsdag aften i Odense.

Ved den årlige uddeling af Gaffa-priserne i kulturhuset Odeon løb Poul Martin Bonde med den ny pris kaldet Tak Rock-prisen, der går til personer, som har været med til at skubbe dansk musik ud over scenekanten.

Poul Martin Bonde, der har en lang karriere bag sig i musikbranchen som talentspotter, producer, formand for Dansk Live og først talsmand og siden formand for Smukfest, fik overrakt hæderen af Poul Krebs. Han er et af de navne, der i årenes løb har lænet sig op ad Smukfest-formandens evner.

Msn.dk citerer Poul Krebs tale i Odeon, hvor Krebs bl.a. fremhævede Bondes lange cv, der rummer job som forsanger i punkbandet Pigtråd, hans medvirken i starten på Karrierekanonen, hans tid som A&R på Sony med kendte albums bag sig og hans evne til at se talenterne. Kashmir, Inside The Whale og Her Personale Pain blev nævnt som navne, der oprindeligt fandt vej ud til lytterne via Bondes pladeselskab.

- Han er og bliver en mand for musikken og musikerne, sagde Poul Krebs ved prisuddelingen, hvor en stribe andre priser også fandt ejere blandt kendte navne på den danske musikscene.

The Minds of 99 vandt både prisen som Årets danske band og Årets danske udgivelse med albummet "Solkongen". Årets danske solist blev Hjalmer, mens Årets nye danske navn blev det aarhusianske metalband Baest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fuldt hus i de hvide test-telte: Ingen ledige tider før weekenden

Aarhus

Kraftig stigning: Hver fjerde nye coronasmittede i Danmark kommer fra Aarhus

Aarhus

Politiet øger patruljeringen i Aarhus: Klar med hotspots, hvis det bliver nødvendigt

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Danmark

Kåre Mølbak kan ikke anbefale fase 4 af genåbning

Annonce