Annonce
Aarhus

Galleri fra tirsdag og onsdag: Blev du spotted til årets DHL Stafet?

De sidste tre dage har knap 45.000 været forbi Mindeparken, der igen har lagt græs til DHL Stafetten. Vi har samlet billederne fra tirsdag og onsdag her.

AARHUS: Torsdag aften blev årets store løbefest rundet af i Mindeparken.

I alt var 44.475 mennesker tilmeldt DHL Stafetten i Aarhus i år, og det bliver kaldt landets største firmafest.

Vores Spotted-fotografer stod klar onsda og tirsdag til at fange de friske motionister, og det blev tirsdag til over 1.500 billeder og onsdag til over 1.800. Så var du til DHL de to dage, blev du formentlig spotted.

Tjek de to gallerier nedenfor:

Annonce

Onsdagens DHL

Foto: Jan Lauridsen Andersen

Der var fornemt vejr og over 14.000 tilmeldte til onsdagens DHL.

Vores fotograf fangede 1855 billeder.

Se dem her.

Tirsdagens DHL

Foto: Albert Tureczek

Årets DHL blev skudt i gang tirsdag aften, og vores Spotted-fotograf stod klar ved Mindeparken, hvor han knipsede over 1.500 billeder.

Se dem her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Inhabilitet: Unfair og usædvanligt rygtetjek

En usædvanlig sag. Sådan kan Enhedslisten og Radikales 10-dages forespørgsel om Teknik og Miljø-rådmand Bünyamin Simseks habilitet i sagen om Risskov Strandpark betegnes. De to partier med Keld Hvalsø (EL) og Eva Borchorst Mejnertz (R) i spidsen har rejst forespørgslen, hvor de blandt andet spørger borgmesterens afdeling, hvordan den anbefaler rådmænd at agere i sager, ”der vedrører personlige venner, logebrødre og økonomiske bidragsydere.” Man sætter derfor den store projektørlampe på rådmanden og mistænker ham for vennetjenester og forklarer det med, at man har hørt rygter fra folk i området. Hvis formålet var at belyse, hvorvidt der var et inhabilitetsproblem i sagen om en udstykket villa i Risskov, så er der andre og mindre larmende måder at gøre det på. At rejse en 10-dages forespørgsel, fordi man har hørt nogle rygter, er en usædvanlig fremgangsmåde, der kun er med til at rejse opmærksomhed og mistillid i en sag, der i forvejen har været ramt af myter og misforståelser. Det er en gratis omgang for Enhedslisten og Radikale på denne måde indirekte at insinuere, at der er problemer i sagen om Risskov Strandpark, så selvom der intet viser sig at være i sagen, vil det stadig summe af rygter og snak efterfølgende. Især når man blot går videre med rygter og ikke har dokumentation for beskyldningerne. Det er ikke fremmende for tilliden til systemet og langt fra noget, man har brug for i Aarhus lige nu. Systemet er nu engang indrettet sådan, at det er en politiker selv, der skal oplyse om der er problemer med inhabilitet, og derfor kan Enhedslistens og Radikales forespørgsel ses som mangel på tillid til rådmanden. Nu er det en del af et officielt dokument, og derfor er det, der lige nu blot er rygter, blevet en offentlig mistanke om rådmanden, og det er ganske enkelt voldsomt og usædvanligt. Selvfølgelig skal man reagere, hvis man har en mistanke, men enten skal man have mere håndgribelig dokumentation, ellers skal man lufte sin mistanke mindre offentligt. Det andet er unfair.

Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];