Annonce
Østjylland

Gammel Estrup søger frivillige til Herregårdskøkkenet

Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum søger frivillige i alle aldre, der har lyst til at hjælpe til i herregårdens køkken i weekender og ferieperioder. Foto: Gammel Estrup
Annonce

Auning: Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum søger mænd og kvinder i alle aldre, der har lyst til at hjælpe til i herregårdens køkken i weekender og ferieperioder.

Arbejdet omfatter bagning på det store brændekomfur og salg af kaffe og kage.

- Herregårdskøkkenet er et af de vigtigste steder i vores udstilling. I alle ferier og i tiden op til jul sælger vi kaffe fra Madam Blå og kager bagt som på oldemors tid, og det er noget, som publikum elsker, udtaler museumsinspektør Marie Kirstine Elkjær.

Køkkenet har gennem en årrække været bemandet af en fast stab af frivillige, men flere af dem er ved at være oppe i årene, og nu søger museet aktivt efter flere, der har lyst til at trække i en historisk kokkepige- eller køkkenkarledragt og hjælpe til.

Har du lyst til at blive frivillig, så holdes der køkkendag 20. marts kl. 12-14, hvor du både kan smage på bag fra brændekomfuret, og få historien om køkkenet.

Tilmelding er nødvendig til Gammel Estrup via mail.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Annonce