Annonce
Østjylland

Gasolin-auktion til over en million kroner: Løbet er endnu ikke kørt

Den dyreste Gasolin-effekt var en tredobbelt platin-plade, som gik for lige under 40.000 kroner på auktionen i lørdags. Foto: Jakob Lerche
Over en million kroner kom der i kassen, da der blev holdt fysisk auktion over 350 katalognumre i lørdags. Men du kan nå det endnu, for netauktionen med 650 katalognumre løber til og med søndag 7. april.

Randers: Det var et tilløbsstykke, da et stykke danmarkshistorie blev sat på auktion i ridehuset i lørdags, hvor 350 katalognumre fra den formentlig største Gasolin-samling i verden var til salg.

Campen Auktioner stod for salget, og direktør og auktionarius Finn Campen var yderst tilfreds med auktionen.

- Det gik rigtig godt, og der blev solgt for over en million kroner. Tættere vil jeg ikke komme det, det har jeg lovet familien til den afdøde samler, siger Finn Campen, der fortæller, at der var budkrig flere gange.

- Især på skiltet til Gas 2. En af mine medarbejdere havde en mand i telefonen, der gerne ville købe, og han var i budkrig med en mand fra salen. Manden i telefonen lagde ud med at ville give 5000 kroner, men skiltet var allerede i forhåndsbud til 6000 kroner. Så sagde han, at han ikke gav en krone over 10.000 kroner, men han endte med at sige: Jeg vil ha' det uanset hvad, og så fik han det til 22.000 kroner. Ham, der tabte, manden i salen, han rev så sit byderskilt midt over og smed det fra sig, mens han skreg 'nej', siger Finn Campen og tilføjer, at det er enhver auktionarius' drøm, når sådan noget sker.

Den dyreste effekt blev en tredobbelt platin-award plade, der gik for lige under 40.000 kroner, oplyser Finn Campen.

Fortryder du, at du ikke mødte op, kan du nå det endnu. Der er nemlig stadig 650 katalognumre med Gasolin-musik og effekter til salg på tre netauktioner, som løber frem til og med søndag 7. april.

Annonce
Skiltet her, bag samleren Lars Pinderup fra Aarhus, var der budkrig om. Det gik til den nette sum af 22.000 kroner. Foto: Jakob Lerche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce