x
Annonce
Sport

Gattuso ærgrer sig over uafgjort mod ufarlige Barcelona

Guglielmo Mangiapane/Reuters
Napolis træner følte ikke, at Barcelona var farlige, men en enkelt blunder var nok til at miste sejren.

Ét skud inden for målrammen på 90 minutter var nok for FC Barcelona til at hente 1-1 på udebane mod Napoli i det første af to ottendedelsfinaleopgør i Champions League.

Annonce

De spanske mestre havde bolden i næsten to tredjedele af tiden, men det kneb gevaldigt med at finde huller i et kompakt og godt organiseret Napoli-hold.

Et gennemspillet angreb 12 minutter inde i anden halvleg, hvor Napolis bagkæde overså Nelson Semedos dybdeløb i højresiden, betød udligning ved Antoine Griezmann.

1-0 havde været et glimrende resultat for Napoli at bringe med til Camp Nou. I stedet står træner Gennaro Gattuso tilbage med en ærgerlig følelse.

- De gjorde ikke ondt på os. De kildede os kun, lød det efter kampen fra Gattuso ifølge AFP.

- Men det gik galt for os i et enkelt øjeblik, og så straffede de os.

Også holdets anfører, Lorenzo Insigne, ærgrede sig efter kampen.

- Vi kunne have vundet, så vi er lidt skuffede, sagde han.

Quique Setien, Barcelonas cheftræner, var godt tilfreds med resultatet forud for returkampen, men målscorer Griezmann erkender, at det var en svær kamp for spanierne.

- I starten var det svært for os at finde plads, eller skabe plads eller bare få skudt på mål, sagde den franske angriber.

Han mener dog, det blev bedre, som kampen skred frem.

- Vi så, at de blev mere og mere trætte, så jo mere turde vi at presse frem og skabe chancer, forklarede han.

Til returkampen må Barcelona undvære midtbanefolkene Sergio Busquets og Arturo Vidal, som begge vil være i karantæne. Det lader dog ikke til at bekymre træner Quique Setien.

- Vi skal nok finde løsninger, som kan kompensere for det, slog han fast efter kampen i Napoli.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce