Annonce
Østjylland

Gazelle-regn over Randers

Vagtfirmaet C & S Security med Anders Juul Jensen i direktørstolen er en af de 42 virksomheder fra Randers, der har opnået at få Gazelleprisen 2018. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randrusianske virksomheder slår i år deres egen rekord med antallet af Gazellepriser. Før var rekorden 40, i år den indtil nu på 42 firmaer, der har fordoblet omsætningen inden for de seneste fire år.

Randers: Hele 42 virksomheder i Randers Kommune kan nu pryde kontor med en statuette af det eftertragtede afrikanske steppedyr - gazellen.

Det er Børsen, der hvert år uddeler Gazelleprisen til virksomheder, som har øget omsætningen med mindst 100 procent over de seneste fire år. I 2017 var der jubel i Randers Kommune, da Børsens Gazellepriser blev uddelt. Antallet af Gazellevirksomheder var steget med over 20 procent, og hele 40 virksomheder kunne fejre ejerskabet af det højtspringende afrikanske dyr.

Og gazelle-regnen fortsætter. Det vrimler med de langbenede væsner i Randers. Nu har de randrusianske virksomheder slået deres egen rekord, og 42 virksomheder i Randers Kommune bliver i 2018 kåret som gazeller.

Annonce

De har fået Gazelleprisen

Følgende randrusianske virksomheder har modtaget gazelleprisen 2018:C & S Security ApS.

Beton Genbrug ApS.

Onlinepos A/S.

Innosurge A/S.

Focus Moduler A/S.

CM. Industrilakering ApS.

O.P. Anlæg ApS.

Dansk Affaldsminimering ApS.

Nyt Syn Torvegade ApS.

PK Transport A/S.

Emvi ApS.

Hornbaek A/S.

Campen Auktioner A/S.

Mureren - Flemming Jensen Og Allan Simonsen ApS.

Tj Vvs & Blik ApS.

Sekura Cabins A/S.

Collectaz ApS.

Vorup Tømmerhandel og Byggecenter A/S.

Murerfirma Leif Klitte ApS.

Malerfirmaet Bonde ApS.

Fabrika A/S.

Toft Automation A/S.

Carelink A/S.

Assentoft Smede-og Maskinforretning A/S.

Café K ApS.

Heiring A/S.

Va El ApS.

Db Randers I ApS.

Helsted Anlæg ApS.

Atea Transport ApS.

Kdo Logistics ApS.

Hr-Industries A/S.

Ejersbo Isolering A/S.

Domus Byg A/S.

Jyskbyg ApS.

Maximum Power ApS.

Sr Food A/S.

Hj Lift ApS.

Projector A/S.

Systemcenter Randers A/S.

Naturli´Foods A/S.

Henrik Vangsted Projekt ApS.

Måske endnu flere

Børsen oplyser i øvrigt, at listen kan udvikle sig frem til landskåringen onsdag 5. december 2018. - En virksomhed med en Gazellepris har gjort et utrolig flot stykke arbejde. Det er noget af en præstation at fordoble sin omsætning over en fireårig periode, og derfor er der stor ros til de 42 virksomheder, der indtil videre har modtaget dette hædersbevis for deres arbejde, borgmester i Randers Kommune, siger Torben Hansen. Landskåringen af Gazellevirksomheder finder sted i Tivoli Hotel og Congress Center onsdag 5. december, og de randrusianske gazeller bliver fejret på De Gamle Rådhus fredag 14. december.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce