Annonce
Østjylland

Genkendt for åben skærm: Nikolaj fra Vorup er Peter fra L'Easy

Nikolaj Tolstrup er medejer af strømpefirmaet Socki Socki, men også den berømte Peter fra L'Easy. Pr-foto
De seneste otte år har Nikolaj Tolstrup, der sammen med vennen David Noer står bag strømpefirmaet SockiSocki, været mennesket inde i figuren Peter fra L'Easy.

Randers: - Du ser simpelthen så bekendt ud, flyver det ud af løven Jesper Buck 37 minutter og 45 sekunder inde i episode 4 af sæson 6 af Løvens Hule.

- Jeg er også lidt bekendt. Jeg er Peter L'Easy, lyder svaret fra Nikolaj Tolstrup.

- Det er derfor, vi bruger mig i markedsføringen, fordi det er et bekendtskab i det. Det giver en tryghed hos folk, at de har set mig før.

Annonce

Modeljob

Og den er god nok. Vorup-drengen Nikolaj Tolstrup har siden 2012 optrådt i en række tv-reklamer som den vakse Peter, der "leverer og installerer" for den fynske L'Easy-koncern.

Nikolaj Tolstrup fortæller, at da han begyndte at studere i en lidt sen alder, kunne han lige så godt tjene nogle penge ved et modeljob frem for at sidde ved kassen i Netto som de andre fra klassen.


For nogle år siden lavede jeg en reklame for Panodil Zapp, hvor man er helt tæt på mit ansigt. Der var mange flere, der reagerede. Der var flere, der stoppede op og skulle til at hilse.

Nikolaj Tolstrup


- På et par timer kunne jeg lave det samme, som de andre lavede på en måned. Det var en række småjob, men en dag blev jeg kaldt ud til et job, hvor de lige skulle se, om jeg var den rigtige som Peter fra L'Easy, fortæller Nikolaj Tolstrup.

Annonce

Fede billeder

- Da jeg sidder og kigger på det, kan jeg ret godt se, at jeg ligner ham den forrige. På små billeder skal jeg selv nogle gange lige ned at se, om det er mig eller ham den anden.

- Jeg skulle ud at have taget billeder i juli måned, men allerede i maj ringer min svoger og siger: "Jeg kører bag en bus lige nu. Hold kæft, hvor nogle fede billeder. Jeg siger: Det er løgn, for der er ikke blevet taget billeder endnu...

Annonce

Panodil Zapp

Nikolaj Tolstrup har været Peter fra L'Easy de seneste otte år. Han har stadig et år tilbage af den nuværende kontrakt.

- Nu må vi se, om de forlænger efter det her, eller om jeg er blevet for gammel.

Bortset fra seancen i Løvens Hule oplever Nikolaj Tolstrup sjældent at blive genkendt som Peter fra L'Easy.

- Det, der er i det med Peter fra L'Easy, er, at jeg har uniform på, og folk lægger ikke mærke til personen. For nogle år siden lavede jeg en reklame for Panodil Zapp, hvor man er helt tæt på mit ansigt. Der var mange flere, der reagerede. Der var flere, der stoppede op og skulle til at hilse, siger Nikolaj Tolstrup.

Annonce

Klassisk model

- Jeg er nok en meget klassisk model. Jeg tager ikke opmærksomheden væk fra produktet, og alligevel er der en person i billedet.

Nikolaj Tolstrup boede i Randers de første 25 år af sit liv og holder i dag til i nordsjællandske Humlebæk sammen med sin familie. Hans uddannelse består af en professions-bachelor i international handel og markedsføring - og webudvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce