Annonce
Kultur

Genopstået Spleen United på Voxhall

Aarhus-bandet Spleen United genopstår til dette års Roskilde Festival efter seks års tavshed. Nu er der godt nyt til dem, der har lyst til at høre bandet inden døre. De spiller på Voxhall til november. Pressefoto

AARHUS: Det trak store overskrifter, da det blev annonceret, at Spleen United efter seks års tavshed genopstår til sommer på Roskilde Festivals næststørste scene, Arena.

Nu er der godt nyt til dem, der har lyst til at opleve bandets teknorock i indendørs rammer. Spleen United spiller nemlig to danske koncerter sidste weekend i november, hvor den ene er på Voxhall i Aarhus 29. november.

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste albums. Debuten "Godspeed Into The Mainstream" (2006) solgte guld, opfølgeren "Neanderthal" (2008) gik direkte ind som nummer et på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album "School Of Euphoria" (2012) modtog både en DMA statuette og en Gaffa Award.

Spleen United har desuden markeret sig som et stærkt livenavn. De har givet koncerter i en udsolgt KB Hallen og Scandinavian Congress Center, spillet tre gange på Roskilde Festival samt Northside Festival. Sidstnævnte gæstede Spleen United i 2013, og det var sidste gang, bandet optrådte live.

Efter en koncertpause er Spleen United tilbage i den oprindelige konstellation med Bjarke Niemann, Kasper Nørlund, Rune Wehner, Jens Kinch og Gaute Niemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce