Annonce
forside

Gerningsmænd farvede og skar i Pablo - nu sover han hos familien

Til venstre ses Pablo sammen med sin ejermand, da han første gang blev fundet efter et tyveri. Anden gang havde tyvene forsøgt at farve ham sort, som det ses på billedet til højre.

Narkohunden Pablo kom søndag aften hjem igen efter at være blevet stjålet, farvet og skåret i af to gerningsmænd.

Annonce

AARHUS: Umiddelbart skulle man ikke tro, at det var den samme hund på billederne i denne artikel, men det er altså Pablo på dem alle sammen.

Søndag aften kom han nemlig hjem til familien i det nordlige Aarhus igen, efter at være blevet stjålet for anden gang på en uge.

- Vi var jo helt oppe og køre, da politiet ringede på og sagde, at de lige havde noget, de ville vise mig, siger Michael Johansen.

Selvom tyvene blandt andet har farvet Pablo, så han nu er noget mørkere end han plejer, har både han og familien det godt. Foto: Flyvevåbenet

Selvom gensynets glæde var stor, da Pablo vendte hjem igen, gik der dog lidt tid før familien kunne kende ham, fortæller Michael Johansen.

- De havde farvet ham, så han er noget mørkere nu end den lysebrune farve, han plejer at være.

Læs også: Pablo fundet i god behold: Blev holdt fanget af to mænd

Ud over at have fået en gang hårfarve, havde de to bortførere også været på jagt efter Pablos chip. Det betyder, at han mandag formiddag var en tur til dyrlægen i Karup for at blive tjekket op.

- Han har to sår på halsen cirka på størrelse med en femkrone, hvor de har fjernet chippen, men ellers har han det godt. Så nu skal vi pleje sårene og han skal på penicilin i ti dage, fortæller Michael Johansen.

I Facebook-opslaget herunder fortæller Pablos ejer, hvordan han reagerede, da han så sin hund igen. Artiklen fortsætter under opslaget.

De to gerningsmænd fra Sønderborg på henholdsvis 17 og 21 år, havde taget Pablo med til en adresse i Sabro, hvor han blev gemt i et låst rum.

Østjyllands Politi vil ikke sige mere om sagen lige nu, da efterforskningen stadig er i gang. Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger blev der ved anholdelsen af de to også konfiskeret en stor kniv.

Men nu er Pablo altså tilbage hos sin familie, og denne gang holder de endnu bedre øje med ham, siger Michael Johansen.

- Han lå ved siden af sengen i nat og sov, og det gør han også de næste dage. Vi har et øje på hver finger og slipper ham ikke af syne den næste tid, siger Michael Johansen.

Både Pablo og familien har det efter omstændighederne godt.

Pablo skal nu på en ti dages penicilin-kur. Foto: Flyvevåbenet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce