Annonce
Sport

Gigantisk sensation: 17-årig gav AGF's kvinder sejr mod Champions League-deltagerne fra Brøndby

Arkivfoto fra AGF's kamp mod Fortuna Hjørring i august. Foto: Ole Nielsen.

FODBOLD: AGF leverede søndag en af sæsonens allerstørste overraskelser i kvindefodboldligaen og gav Steen Petterson den perfekte første kamp i spidsen for holdet. På udebane vandt AGF nemlig med sensationelle 1-0 mod Champions League-mandskabet fra Brøndby IF.

Det var den bare 17-årige Johanne Guldbæk Pedersen, der fik en drømmedebut for seniorholdet og scorede kampens eneste mål. Efter en stor opspilsfejl af Brøndbys midterforsvar fik Pedersen to chancer fra kanten af feltet, og på det andet spark fik hun sendt bolden hårdt af sted langs jorden og så yderligt, at tyske Ann-Kathrin Dilfer i målet ikke kunne gøre noget som helst.

Bookmakerne havde blot givet AGF fire procents chance for sejr, og Brøndby kommer da også direkte fra en kamp mod et af verdens allerbedste hold - franske Lyon - i Champions League.

AGF har nu vundet de seneste tre kampe i Kvindeligaen, men ligger dog stadig nummer syv og kan ikke i første omgang komme op på sjettepladsen og må stadig gøre sig klar til at spille nedrykningsplayoff. Der mangler en kamp i grundspillet i Kvindeligaen.

Kvindeligaen

Brøndby IF Kvinder - AGF Kvindefodbold 0-1 (0-0)

  • AGF's målscorer: Johanne GUldbæk Pedersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce