Annoncørbetalt indhold

Giv dit gamle trægulv en ny chance med en gulvafslibning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange danske boliger er stadig udrustet med originale trægulve – det vil sige et trægulv som er anlagt samtidig med at bygningen blev opført.

Hvis dit hus eller din lejlighed daterer tilbage til midten af det forrige århundrede eller før, og er gulvene belagt med træværk, kan du roligt regne med at disse er af høj kvalitet. Før i tiden anvendtes nemlig udelukkende massivt træ som gulvbelægning. Det var jo meningen at gulvet skulle kune holde i mange år.

Annonce

Siden hen er andre materialer kommet til, for eksempel de populære klik parketter i syntetisk laminat, men også de mere moderne gulv typer så som beton, cement, epoxy og vinyl har vundet indpas. Der er dog intet som slår følelsen af ægte træværk under fødderne, eller det skønne syn af et smukt, velplejet trægulv. Altså forudsat at gulvet har modtaget den rette vedligeholdende pleje.


Et slidt trægulv er et grimt trægulv

Patina er nemlig sjældent noget der klæder et trægulv. Selv det mest massive gulv kan gå hen og blive flosset og nusset i overfladen som årene går.

Dette skyldes helt almindelig dagligdags slitage, og ses især i gulve behandlet med enten lud, sæbe eller olie. Et sådant gulv er nemlig meget sårbart over for slid, idet disse materialer ikke på samme måde som lak eller fernis forsegler træværkets overflade.

Er du i besiddelse af et gammelt olieret eller sæbebehandlet trægulv, som er blevet slidt i overfladen, vil du sikkert opleve slitagen i form af misfarvede plamager og skjolder fra spildt væske, grålige slidspor fra nedtrådt skidt, og myriader af ridser og skrammer som gør træværkets overflade ujævn at se på.

Er du rigtig uheldig vil træværkets tørre og slidte overflade også have en tendens til at danne irriterende splinter som river strømper og sokker til trevler. Og så er det at man begynder at overveje at skifte gulvet ud.


Lad Gulvkanonen hjælpe dig med at få gulvet til at stråle på ny

Skal du have lagt et nyt gulv i samme kvalitet som dit originale trægulv kan du dog godt belave dig på at betale en mindre formue for projektet. Derfor er det en god idé at overveje alternativet, nemlig en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Det landsdækkende danske gulvfirma Gulvkanonen kan hjælpe dig med begge dele. Og det til priser som ligger langt under landsgennemsnittet. Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Amager hos din lokale afdeling af Gulvkanonen – læs mere på Gulvkanonen.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.