Annonce
Østjylland

Giv dit liv et serviceeftersyn med tv-lægen

Torsdag 5. september er der foredrag med tv-lægen Peter Qvortrup Geisling i Kulturhuset. PR-foto

Skanderborg: Peter Qvortrup Geisling kommer til Kulturhuset Skanderborg torsdag 5. september kl. 19.30. I foredraget "Giv dit liv et serviceeftersyn" inspirerer tv-lægen publikum til at give deres liv et serviceeftersyn.

Han er kendt som tv-læge. Peter Qvortrup Geisling er uddannet læge og har en tillægsuddannelse som journalist, så han har både en stor viden og forstår at formidle den.

Peter Qvortrup Geisling har i mange år været DRs lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne "Lægens Bord", "Diagnose søges", "Ha’ det godt", "Aftenshowet", "Gal eller Normal" og i "Sundhedsmagasinet". Samtidig er han sundhedskorrespondent for DR og ansvarlig for DRs oplysningssite om sundhed.

Tv-lægens mærkesager er oplysning og viden. Og det kan sagtens kombineres med finurlige historier og humor, lyder meldingen fra Peter Qvortrup Geisling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce