Annonce
Aarhus

Glæde hos Den Gamle By: 400 gratis p-pladser klar i Aarhus

De mange parkeringspladser ved det gamle Amtssygehuset bliver nu tilgængelige for alle. Foto: Axel Schütt
Omdannelsen af Amtssygehuset går tidligst i gang i slutning af 2020. Derfor udnytter man nu arealerne til gratis parkeringspladser.
Annonce

AARHUS: Der er store planer for arealerne på Tage-Hansens Gade, der indtil for ganske nyligt husede Amtssygehuset, men som i fremtiden bliver en helt ny bydel.

Aarhus Kommune overtog bygningerne i januar, men første spadestik på området kommer først en gang i slutningen af 2020, og derfor har man nu en plan for, hvordan man kan udnytte ventetiden, så det kommer bilister i Aarhus til gode.

Det sker med 400 gratis parkeringspladser i området bag den røde murstensvæg ved hospitalet. Det fortæller rådmand Bünyamin Simsek (V).

- Vi afsøger hele tiden muligheden for at oprette flere p-pladser, som kan gøre det lettere at være beboer eller besøgende i midtbyen. Løsningen er ikke permanent, men jeg er sikker på, at pladserne vil gøre hverdagen lettere for trafikanterne i området, siger rådmanden for Teknik og Miljø.

Her er pladserne. Grafik: Aarhus Kommune
Annonce

Falder på et tørt sted

Der er ingen tidsbegrænsning på de 400 p-pladser, da de skal leve op til samme betingelser som de øvrige pladser på Tage-Hansens Gade.

De nye pladser falder på et tørt sted, lyder det fra Den Gamle By, der længe har savnet bedre parkeringsmuligheder for museets gæster.

- Så længe jeg har været i Den Gamle By, har det altid været parkeringsforholdene, som gæsterne har klaget mest over. Så vi er altid meget glade, når der kommer bedre parkeringsmuligheder i nærheden af Den Gamle By, siger Thomas Bloch Ravn, museumsdirektør i Den Gamle By.

Aftalen gælder fra nu og frem til byggeriet går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce