Annonce
Aarhus

Glædelig jul: En million kroner til Jydsk Væddeløbsbane fra Herman Sallings Fond

Julen kom tidligt i år på Jydsk Væddeløbsbane, der nu kan udvidde med flere bokse og renovere stald og legeplads. Arkivfoto: Axel Schütt

AARHUS: På Jydsk Væddeløbsbane har man allerede pakket den første - og måske også største - julegave ud i år. En lille million kroner fra Købmand Herman Sallings Fond.

Pengene er givet til to projekter: Udvidelse af staldkapaciteten og renovering af eksisterende faciliteter.

Største donation på 694.924 kroner er givet til 9-12 nye uderækkebokse, som det hedder.

- Vi har glædeligvis oplevet en solid tilgang af heste til vores galoptrænere, hvorfor vores bokskapacitet er kommet mere og mere under pres. Gennem donationen kan vi nu bedre imødekomme den glædeligvis stigende efterspørgsel fra hesteejere, der ønsker at få heste i træning ved banen, siger Flemming Sunn, direktør ved Jydsk Væddeløbsbane, i en pressemeddelelse.

Til renovering af eksisterende stald, legeplads og kontorbygning har Jydsk Væddeløbsbane modtaget 291.693 kroner fra fonden.

- Det er helt fantastisk for Jydsk Væddeløbsbane og alle, som elsker væddeløb. Med de to donationer bliver det muligt at gennemføre nogle af vores drømme om at optimere Jydsk Væddeløbsbanes faciliteter for både heste og væddeløbsfans, siger Flemming Sunn.

Annonce

Herman Salling hædres

Både Herman Salling, Karin Salling og parrets datter Tina Salling har gennem årene vist stor interesse for galopheste.

Og når Jydsk Væddeløbsbane lørdag 10. november afvikler årets største løb for to-årige galopheste bliver det i Herman Sallings navn. Løbet har fået titlen "Købmand Herman Sallings Mindeløb" og hans enke Karin Salling vil overrække ærespræmien til vinderen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce