Annonce
AGF

Glødende AGF-fan har tabt kampen til kræft

Johnny Rasmussen var glødende AGF-fan, og end ikke en uhelbredelig kræftsygdom kunne sætte en stopper for hans besøg på Ceres Park. Her er han fotograferet i 2017. Foto: Lars Juul
Johnny Rasmussen, mangeårig AGF-fan, er død. Gennem flere år led han af kræft, men til det sidste støttede han op om byens hold.

AARHUS: I januar 2017 fik dengang 50-årige Johnny Rasmussen konstateret uhelbredelig kræft, men det stoppede ham ikke fra at følge hans yndlingshold - AGF - og trofast møde op til hjemmekampene.

Nu er han død.

Det oplyser AGF på deres Twitter-profil og på Facebook.

Til det sidste kæmpede Johnny Rasmussen sig til kampene på Ceres Park, og tilbage i maj 2017 gik et af hans tweets kort før en skæbnekamp mod Viborg viralt.

- Hvor heldig har man lov at være! Kemo-behandling planlagt til torsdag, fredag og lørdag. Klar til søndag, skrev Johnny Rasmussen, hvis kærlighed til klubben blev grundlagt i 1976, da han var til sin første AGF-kamp.

Selvom Johnny Rasmussen havde fået af vide, at kræften i tyktarm og lever var uhelbredelig, var han imponerende afklaret, og gennem hele processen var han åben omkring den dødelige sygdom. Og at han var glødende AGF-fan, var heller ikke noget, som kræften kunne sætte en stopper for:

- Vi bakker dem op. Det ændrer sig ikke, uanset om de taber 30 kampe eller jeg er dødsyg. Vi støtter dem, fortalte han til avisen i maj 2017.

Efter det rørende tweet, blev Johnny Rasmussen inviteret til at møde klubben, hvor målmand Steffen Rasmussen overrakte en opmuntring på vegne af hele klubben.

Siden da har han været til hjemmekampene så ofte, som det har kunnet lade sig gøre - men nu er det altså slut.

- Vores tanker går til Johnny Rasmussens familie - æret være hans minde, skriver AGF.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-Silkeborg udskudt med 10 minutter

Annonce