Annonce
Sport

Glasset flækkede da Bears dunkede sæsonen i gang

Ryan Evans var nær kommet med op i ringen, da Copenhagens Patrick Burke dunkede ham i hovedet og revnede glasset i søndagens Basketligakamp. Arkivfoto: Kim Haugaard

BASKETBALL: Bakken Bears fortsatte det ustabile spil fra fredagens Champions League-nedtur, da de søndag tog hul på den danske sæson med en 104-75-sejr over Copenhagen Basketball.

De forsvarende mestre tabte første periode og førte "blot" med seks point ved pausen mod det formodede bundhold i ligaen.

Efter pausen stramme Bears dog op i forsvaret hvilket satte gang i et sandt dunkeshow på de mange fast breaks, som det defensive spil skabte.

Det var dog gæsterne, der noterede sig for eftermiddagens mest kraftfulde dunk da Patrick Burke fløj henover Ryan Evans og smadrede bolden så hårdt i kurven, at glaspladen slog en stor revne.

Burke trak tilmed en fejl på Evans, men bjørnen ledte sidst, da ydmygelsen tilsyneladende frustrerede ham så meget, at han resten af kampen var meget svær at have med at gøre og blev topscorer for Bears med 18 point på kun 18 minutter.

Kampen blev spillet i Hadstenhallen som del af et projekt fra Bakken Bears om at udbrede sporten.

- Hvis jeg sammenligner oplevelsen med en kamp i Vejlby-Risskov Hallen, hvor vi vinder med 30 point, så var der en bedre respons fra publikum her i hallen, og det var fedt. Der var fint med mennesker og afviklingen fungerede rigtig godt. Og heldigvis blev revnen i pladen ikke større end det var tilfældet, smilede Bakken Bears' sportsdirektør Michael Piloz.

Basketligaen

  • Bakken Bears - Copenhagen Basketball 104-75
  • Periodecifre: (20-23), (29-20), (20-17), (35-15)
  • Bears: Ryan Evans 18, David Efianayi 18, Tylor Ongwae 16, Darko Jukic 12, Jonathan Galloway 9, Thomas Lærke 7, Michel Diouf 7, Chris Ortiz 6, Simon Bjørnebo 5, Adama Darboe 3, Morten Sahlertz 3
  • Copenhagen: Patrick Burke 20, Filip Rajovic 19, Igor Bakic 18
  • Rebounds: Bears 44, Copenhagen 42
  • Tilskuere: 368 i Hadstenhallen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce