Annoncørbetalt indhold

Glastavler til kontoret: Her er alt, du skal vide

PR-foto credit

Denne artikel inderholder sponsoreret indhold

Når det kommer til at indrette et funktionelt og praktisk kontor, kræver det en række af forskellige redskaber, der gør hverdagen lidt nemmere. Og hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med glastavler, er det ved at være på tide, og det kan du gøre i denne artikel.

Her fortæller vi dig meget mere om forskellige typer af glastavler til kontoret eller derhjemme. Vi giver dig et overblik over, hvordan du får mest muligt ud af dine glastavler, så du kan optimere hverdagen på en nem og effektiv måde.

Annonce

Den klassiske glastavle til mødelokalerne

Glastavler har længe været brugt i mange virksomheder, og det er med god grund. Du får et alternativ til den klassiske, grønne tavle, hvor du i stedet ubesværet kan tegne og skrive løs. Derfor vælger mange i dag også glastavler til væg, når de skal indrette et mødelokale eller arbejdsrum.

Glastavler på væg er geniale i ethvert mødelokale, og du finder selvfølgelig et væld af forskellige muligheder. Du kan vælge blandt forskellige farver, størrelser og former, så du kan få en rund af slagsen eller springe på den røde farve. Det giver mulighed for at vælge en glastavle, der passer perfekt til kontorets nuværende indretning.

Der er samtidig også mulighed for at vælge magnetiske glastavler, der er en ekstra feature i både glastavler til væg, på hjul og til bordet. På den måde kan du bruge magneter på tavlen, hvilket for mange kan være brugbart i hverdagen.

Den mobile glastavle

Foruden glastavler til væggen er glastavler på hjul også et hit på mange kontorer. Her får du en vendbar glastavle, som har den store fordel, at den er flytbar. Det giver kontoret mulighed for at deles om én eller flere glastavler på hjul, og hvor I ikke er bundet til at afholde mødet i nogle bestemte lokaler for at få adgang til en tavle.

Glastavler med hjul kommer også i forskellige størrelser, og hvor nogle modeller er vendbare. Det giver dig ikke kun en enkelt arbejdsflade, men i stedet får du to forskellige sider på din tavle, der sikrer dig ekstra plads. Derfor egner de sig også særligt godt til undervisning eller de længere møder, hvor det er nødvendigt at lade skitser og tekst stå, men uden at løbe tør for plads.

Optimér skrivebordet

Vi finder også en mere atypisk form for glastavle, men ikke desto mindre er den uundværlig, når du først har fået den derhjemme eller på kontoret. Her skalerer vi en smule ned, for de fine glastavler til bord passer selvfølge ovre i det ene hjørne af skrivebordet. Her finder du blandt andet en skrå glastavle, en flipover-tavle eller en magnetisk glastavle.

De små glastavler til bord kan være en hjælpende hånd til dine medarbejderes hverdag. De hjælper med at skabe struktur og overblik på en ny måde, hvor der er plads til at skrive dagens planer ned eller notere sig vigtige pointer fra eksempelvis samtaler eller møderne på arbejdspladsen. Derfor er glastavlen til bordet også med til at skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.