Annonce
Østjylland

»Glem ikke Laurbjergs trinbræt, hr. minister«

MF Karen Jespersen formåede at få tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt til at interessere sig for Laurbjergs ønske om et trinbræt. Nu forsøger hun det samme med hans efterfølger.

Folketingsmedlem Karen Jespersen (V) minder transportminister Henrik Dam Kristensen (S) om, at der stadig er behov for et trinbræt i Laurbjerg

Transportministre kommer og går.

Annonce

Men Laurbjergs behov for at komme med toget består.

Derfor erindrer folketingsmedlem Karen Jespersen (V), valgt i Favrskovkredsen, den nye transportminister, Henrik Dam Kristensen (S), om Laurbjergs store ønske om et trinbræt, så byen kan stige på toget.

»Det er meget vigtigt, at den nye transportminister bliver holdt fast på, at perronanlægget i Laurbjerg skal genåbnes, så borgerne omsider kan få en ordentlig kollektiv trafik i området,« siger Karen Jespersen.

Henrik Dam Kristensen var dårligt nok udnævnt til transportminister, da Karen Jespersen mindede ham om trinbrættet i Laurbjerg.

»Men jeg har endnu ikke fået et svar,« siger Karen Jespersen.

Pengene skal komme fra en pulje til genåbning af stationer. Fordelingen af puljepengene skal ske inden jul med inddragelse af alle forligspartier.

Det er tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt (V), der lod sagen om trinbrættet være op til partierne bag trafikforliget. Det skete efter to besøg i Laurbjerg.

»jeg håber, Henrik Dam Kristensen også vil besøge Laurbjerg, så han kan få beretningen om, hvor dårlig den kollektive trafik er i området. Desuden kan han opleve, hvor nemt det vil være at etablere et trinbræt,« siger Karen Jespersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce