Annonce
Aarhus

Glemt mad i tændt mikroovn udløste brandalarm

Søndag ved 12-tiden rykkede Østjyllands Brandvæsen ud til en ejendom ved Harald Jensens Plads, hvor glemt mad i en mikroovn, havde fået røg til at brede sig i lejligheder og opgang. Foto: Henrik Lund.

Beboer sov, mens røglugten fra efterhånden forkullet mad i mikroovnen bredte sig i opgang ved Harald Jensens Plads. Østjyllands Brandvæsen måtte slå døren ind for at komme ind og slukke "branden".

AARHUS: Bekymrede beboere alarmerede Østjyllands Brandvæsen, da der søndag ved 12-tiden bredte sig en kraftig røglugt i en opgang ved Harald Jensens Plads.

Da ingen lukkede op, da brandfolkene bankede på døren til lejligheden, hvor røgen kom fra, valgte de at sende en mand op i stigen for at se, om der var noget at se gennem vinduerne. Det var der ikke - og så var der ikke andet at gøre end at slå døren til lejligheden ind.

Indenfor fandt brandfolkene dels beboeren sovende - og dels årsagen til røgudviklingen: En større ting, der var sat til opvarmning i mikroovnen.

- Det var totalt forkullet, og det var helt umuligt at identificere, hvad det havde været, fortæller indsatsleder Søren Møller fra Østjyllands Brandvæsen.

Beboeren blev for en sikkerheds skyld kørt på skadestuen for at blive tjekket for røgforgiftning, mens brandmændene lukkede røg uf af lejlighed og opgang.

Lejligheden skal nu røgsaneres, så de skadelige partikler fra røgen bliver trukket ud, og der igen kommer til at lugte normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Annonce