Annonce
Aarhus

Go Go Berlin spiller første koncert på nyåbnet Train

Go Go Berlin bliver første navn, der spiller på Train, når spillestedet åbner igen. Foto: Axel Schütt/Scanpix 2016)
Efter at have være lukket ned på grund af coronavirus, åbner Train for koncerter fra 3. oktober. Det århusianske spillested har plads til 190 siddende gæster.
Annonce

AARHUS: Århusianerne kan igen se frem til livekoncerter på et af byens store spillesteder. Efter at have været lukket ned i en periode.

- Åbningen betyder – for et stykke tid – et gensyn med et lidt anderledes Train, end vi er vant til. Koncerterne bliver med 190 siddepladser, og vi vil sørge for, at der er god plads til alle – både før, under og efter en koncert. Vi overholder alle retningslinjer for indendørs koncerter, og der vil blandt andet være masser af håndsprit til brug for crew og gæster under koncerterne, skriver Train på deres hjemmeside.


Åbningen betyder – for et stykke tid – et gensyn med et lidt anderledes Train, end vi er vant til. Koncerterne bliver med 190 siddepladser, og vi vil sørge for, at der er god plads til alle – både før, under og efter en koncert.

Trains hjemmeside


Billetter vil kun være muligt at købe i forsalg.

Programmet vil dog stadig være påvirket af den nuværende situation, ligesom der vil være enkelte aflysninger og udskydelser af koncerter i den kommende tid.

- Vi arbejder på højtryk for at få hele puslespillet til at gå op. Vi beder om forståelse for og tålmodighed med os i denne tid, skriver Train.

Første koncert på Train bliver Go Go Berlin 3. oktober. Aarhus-bandet udgav sidste år "The Ocean". En plade, der viste nye sider af bandet. Gruppen forventes at være klar med ny musik i 2020 og kan måske byde på en smagsprøve på deres kommende tur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: 19-årig AGFer er gået fra ukendt til profil på fire måneder

Annonce