Annonce
Aarhus

God smag og et kreativt udtryk: Hvem er Aarhus' bedste amatørbager?

Mere end 40 amatørbagere skal søndag dyste om at blive vindere af Aarhuskagen 2020. Smag, kvalitet og et flot udseende er i højsædet, fortæller dommerne. Her er det en kage fra konkurrencens første år i 2018. Foto: Annelene Petersen
Søndag 1. marts dyster en stor gruppe amatørbagere om at bage og lave den flotteste kreation, når Aarhuskagen for tredje gang skal findes.
Annonce

AARHUS: Over 40 amatørbagere skal på søndag dyste om titlen som vinder af Aarhuskagen 2020 - og dermed indirekte titlen som den bedste amatørbager i Aarhus.

Der var rift om pladserne, og det betyder, at der er udsolgt hvis man gerne vil bage kage. Men der er stadig mulighed for at komme og smage på sagerne i Bruuns Galleri.

Det er tredje gang, at Aarhuskagen skal findes, og konkurrencen bliver kun mere og mere populær, for hvert år, der går.

- Der er ingen tvivl om, at de seneste års tv-bage programmer har sat skub i danskernes lyst til at bage lækre kager, så det vil vi gerne facilitere her i Bruuns Galleri, siger Nipuni Julie Jakobsen. Hun er kendt fra Den Store Bagedyst på DR1 og dommer for tredje gang. Med sig ved dommerbordet har hun Mia Emilie Persson og Micki Cheng, der begge to ligeledes er kendt fra det populære tv-bage program. Derudover er Kenneth Trosborg, bager og ejer hos Braincon Brød og Champagne, også at finde blandt dommerne.

Når kagerne er bedømt og vinderen fundet, kan man købe et stykke af den kage, som man synes er flottest. Pengene fra salget af kagerne går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.

Kagerne skal afleveres klokken 12, og herefter går der cirka en time, hvor dommeren vurderer og smager hver enkelt kage. Der plejer at komme mange mennesker, så Bruuns Galleri anbefaler, at man kommer i god tid.

Nip fra Den Store Bagedyst (t.v. i sort trøje) har været dommer i alle tre år, som konkurrencen har kørt. I år får hun selskab af flere fra det populære tv-program. Foto: Martin Gravgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Østjylland

Klar til at teste kollegerne

Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

AGF For abonnenter

Kampen kort: VAR, frispark og generel tumult dominerede i AGFs første sæson-nederlag

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

Annonce