Annoncørbetalt indhold

Gode råd til at undgå stress i januar

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret. 


Efter en hektisk december måned, hvor alt handlede om optakten til og afviklingen af julen, kan det være skønt at starte det nye år mere stille og roligt. Men stemmer virkelighedens forventninger egentlig overens med dette? Med et nyt år, der begynder lige efter en ferie, kan årets første uge godt indebære en god mængde stress og jag for at nå det hele på to do listen, samt kampen for at holde sig til det nytårsforsæt, man måske har sat for sig selv. To do listen bliver blot endnu længere med alt det januarudsalg, man gerne vil nå at få fingrene i. Hvis du, ligesom mange andre, ikke orker endnu en stresset januar måned og bare hungrer efter en hyggelig og afslappende start på det nye år, så læs med her og få et par gode tips til at undgå stress i januar.

Annonce


Shop online 

En ganske simpel omstilling, der vil lette tidspresset i januar, er at handle online. Uanset om du kun skal købe en enkelt bestemt udsalgsvare i år, eller om du skal på den helt store shoppetur, så er der intet værre end at bruge alle weekendens vågne timer på at stå i kø i nærmeste stormagasin sammen med resten af den danske befolkning. En simpel løsning for at undgå dette vil være at shoppe online. Online shopping er ikke bare en tidsbesparende og afslappende løsning, men også ganske coronavenlig. Stort set al januarudsalg vil kunne findes online - alt fra oplevelser til skønhedsprodukter. Så tænd computeren hvor du blandt andet kan gøre et godt køb hos Beautycos.dk.


Strukturer din tid

Det vigtigste element for at undgå stress og miste overblikket, er strukturering af tid. Din tid struktureres bedst ved brug af en kalender - enten elektronisk eller fysisk. Kalendere giver mulighed for at skabe overblik over månedens planer og to-do lister, samt fortælle dig hvornår du skal holde fri. Nok er mange af de ellers planlagte arrangementer aflyst på grund af coronarestriktioner, og der er dermed skabt en masse ekstra luft i din kalender. Men med arbejdsplads og hjem på samme adresse, kan du hurtigt falde i fælden og ende med at sidde med hovedet dybt begravet i arbejdscomputeren, selvom det er længe efter fyraften. Så derfor; skriv ned hvornår du skal holde fri, hvornår du skal arbejde og hvornår du skal ordne diverse praktiske ting. Gennem struktur har du derfor mulighed for ekstra overskud og hygge i januar.


Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.