Annoncørbetalt indhold

Gode tips til Bitcoin investeringer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du bekendt med kryptovaluta? Måske er det første gang du hører ordet, eller måske går du med overvejelserne om at skulle i gang med at investere i denne digitale valuta. Når man skal i gang med Bitcoin blandt andet, er det en meget god idé at få noget baggrundviden indenfor området, hvis man for eksempel er helt ny på området. Læs med her.


Annonce

Hvad er det lige præcis Bitcoin er? Bitcoin har en længere historie, men Bitcoin netværket startede i 2009, hvor en Bitcoin faktisk ikke var noget værd. Dette har skam ændret sig drastisk og denne type kryptovaluta, eller cryptocurrency, som det så fint kaldes på engelsk, er yderst populær den dag i dag. Der skete blandt andet en stor prisstigning i 2017, hvor værdien steg rigtigt meget.


På mininvestering.dk, kan du lære meget mere om Bitcoin og, hvordan du kan investere i dem. Når du skal i gang med en bitcoin investering er der nogle ting, som er gode at vide, hvilket du kan læse mere om på hjemmesiden. Du kan også lære mere om, hvilke steder, altså handels platforme, som det er godt at købe denne digitale valuta på.


Når du skal vælge den rigtige handelsplatform for dig, er der også nogle ting, som du bør overveje, hvilket du også kan læse mere om på mininvestering.dk


Skat og Bitcoins 

Ligesom ved for eksempel aktier, er det også vigtigt at vide, hvordan at man skal forholde sig i forhold til skat. Når det kommer til kryptovaluta og skat, kan det godt være forvirrende, derfor er det en rigtig god idé at sætte sig ind i dette. På mininvestering.dk får du en velskrevet forklaring, som giver et godt indblik i skat, når det kommer til Bitcoin.


Hvis Bitcoins er noget for dig, eller du gerne vil vide mere om dette spændende marked for investering, så det måske være relevant for dig at klikke dig ind på linket længere oppe artiklen. Det er nemlig en god idé at lære noget om emnet, inden man begynder at investere i noget som for eksempel aktier eller kryptovaluta.


Få spændende nyheder fra smilets by 

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i Aarhus og omegn? Her på hjemmesiden, får du både nyheder lokalt, men også fra resten af Danmark. Du kan læse spændende artikler om blandt andet kulturlivet og den nuværende situation og hvordan det går med musikbranchen, restauranter og meget mere. Vil du gerne følge med i sporten, kan du finde alle de nyheder, som du har brug for indenfor denne kategori.


Hvis du gerne vil have dagens nyheder, enten direkte i din postkasse eller fuld adgang til e-avisen, så kan du med fordel få avisen på abonnement.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.