Annonce
Kultur

Godt nyt til filmfans: Nordisk Film Biografer i Aarhus åbner igen

Nordisk Film Biografer i Aarhus er klar med popkorn og film til publikum efter at have været lukket i over to måneder på grund af covid-19. Fredag åbner biografen på Skt. Knuds Torv, og 4. juni åbner biografen på Trøjborg. Foto: Helle Arensbak/Ritzau/Scanpix
Lige som Øst for Paradis åbner Nordisk Film Biografer på Skt. Knuds Torv også fredag. Torsdag 4. juni følger Nordisk Film Biografer Trøjborg trop.
Annonce

AARHUS: I mere end to måneder har corona-krisen holdt Nordisk Films to biografer i Aarhus lukket, men nu er biografchef Sarah Winther klar til at åbne igen.

Fredag 29. maj slår hun dørene op til Nordisk Film Biografer på Skt. Knuds Torv. Ugen efter, torsdag 4. juni, åbner også Nordisk Film Biografer Trøjborg igen.

- Vi har virkelig lagt os i selen, så vi igen kan være trygt sammen i biografen - på afstand. Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer fra myndighederne, udtaler biografchef Sarah Winther i en pressemeddelelse.

Biograferne i Aarhus vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne.

Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

- Der er skilte, afstandsmarkører, håndsprit, og vores søde personale er klar til at hjælpe så alle gæster får en god oplevelse. Vi har selvfølgelig både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn klar, så biografturen kan blive - næsten - som den plejer, uden at vi går på kompromis med hygiejnen og trygheden, siger Sarah Winther.

Når biograferne i Aarhus åbner, vil det blandt andet være med animationsfilmen "Fremad", den danske debutfilm "Kød og Blod" med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og "Bombshell" med Charlize Theron.

Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk. Publikum opfordres til at købe billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biograferne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Noget for Aarhus? Billig og meget let letbane på vej

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce