Annonce
Sport

Golfdansker rasler længere ned i stillingen i Tjekkiet

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Joachim B. Hansen gik lørdagens runde i par og mistede kontakten til toppen i golfturnering i Prag.

Den danske golfspiller Joachim B. Hansen lå på en delt syvendeplads inden lørdagens tredje runde af European Tour-turneringen Czech Masters.

Men da runden var omme, var syvendepladsen vekslet til en væsentlig dårligere placering som nummer 23.

Den plads deler han med seks andre spillere.

Den 28-årige dansker gik lørdagens runde i par og er samlet otte slag under par efter de tre første runder.

Han lagde ud med en birdie på første hul og i alt tre af slagsen på de første 12 huller. Men en bogey på hul 15 og en dobbeltbogey på hul 18 blev dyre.

Søndag skal han finde storspil frem, hvis han skal fejre sin fødselsdag med en topplacering i den tjekkiske turnering.

Der er nemlig otte slag op til belgiske Thomas Pieters, som fører turneringen i Prag foran spanieren Adri Arnaus. Resten af toppen er også et stykke foran.

Længere nede finder man veteranen Thomas Bjørn, der som næstbedste dansker indtager en delt 40.-plads. Som nummer 71 er Jeff Winther sidst blandt de spillere, der klarede cuttet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce