Annonce
Østjylland

Golfspillere skal på dannelsesrejse til Hou

Anders Dahl Christiansen skal til sommer undervise i forbindelse med sommerferiegolf på Hou Maritime Efterskole. Foto: Jens Nilausen
Den tidligere danske herrelandsholdstræner i golf, Anders Dahl Christiansen, vender hjem til Østjylland til sommer, hvor han i en uge 27 skal træne 40 golfspillere fra hele Danmark.
Annonce

Hou: Hou Maritime Efterskole skal i sommerferien danne base for 40 golfglade feriegæster, når Golfhøjskolen inviterer golfspillere fra hele Danmark til en uge fyldt med højskolekultur og selvfølgelig masser af golf.

Der spilles golf hver dag, og det kommer til at foregå på fem forskellige golfbaner i løbet af de fem dage, højskolen varer. Om formiddagen trænes der i hold på højst 10 spillere pr. træner, og eftermiddagen bruges til at spille den bane, man er på. De fem baner er Stensballegaard, Horsens, Odder, Lyngbygaard og Skanderborg.

Annonce

Hjem til Juelsminde

Anders Dahl Christiansen er én af fire trænere, som vil sørge for, at deltagerne bliver dygtigere golfspillere under opholdet. Han er tidligere træner for det danske golflandshold, og han glæder sig til en uge i Hou.

- Det er sjovt for mig at møde en masse golfspillere fra hele Danmark, og at være en del af et trænerteam med tre andre professionelle PGA-trænere. Der er en fantastisk stemning på Golfhøjskolen, så det er en uge, jeg bestemt ser frem til, siger Anders Dahl Christiansen i en pressemeddelelse.

Han er selv født og opvokset i Juelsminde.

- Ugen giver mig mulighed for at vende hjem og opleve nogle af de baner, som jeg har gået rigtig mange runder på, da jeg boede her, så det glæder jeg mig til, siger Anders Dahl Christiansen.

Golfhøjskolen er for voksne i alle aldre. Den holdes på Hou Maritime Efterskole i uge 27. Tilmelding kan ske via hjemmesiden abstrus.dk.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce