Annonce
Østjylland

Gourmetmad tilberedt over åben ild

Restauratørparret Louise og René Mammen, som i januar forlægger deres Michelin-restaurant fra Aarhus til Vestermølle ved Skanderborg Sø. Foto: Søren Gammelmark

3. januar åbner man dørene til restaurant Substans i Skanderborg - nærmere bestemt i Laden på Vestermølle.

Skanderborg: Om det regner eller sner, om der er plus- eller minusgrader, så er Restaurant Substans' kødretter tilberedt over åben ild udendørs. Sådan bliver det også, når Louise og René Mammen i januar sammen med deres Michelin- og gourmethold rykker ind i den gamle lade på Vestermølle.

Den unikke bygning blev efter renovering ved arkitekt Anna Mette Exner i 2012 åbnet som et kulturelt multifunktionshus ved Skanderborg Sø.

Mammen-parret har ønsket at markere kombinationen af madkunst og god arkitektur med en særlig udsmykning af Laden.

Designstudiet Beck & Kinch med base i Aarhus har kreeret et værk specielt til Laden og Substans, en 3 x 3,5 meter håndvævet installation, der henleder opmærksomheden på ild og bålmad, som er det gennemgående tema for den kulinariske oplevelse, der venter gæsterne. Værket er vævet i græs, hør og metalliske garner af Annemette Beck.

Annonce

Reception

Vestermølleværket bliver præsenteret ved en reception i Laden onsdag 3. januar i forlængelse af en fortælling om rummets renovering ved Anna Mette Exner. Det har, siger Annemette Beck, været spændende at træde ind i et nyt rum og skabe et værk, som understøtter gæsternes måltidsoplevelse.

Louise og René Mammen fortæller om stor interesse for Restaurant Substans' pop up måned på Vestermølle. Både fredage og lørdage er alt reserveret, mens der endnu er pladser onsdage og torsdage, oplyser de i en pressemeddelelse. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce