Annoncørbetalt indhold

Grafikr A/S opruster med webbureau

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der sker store ting i Midtjylland. Grafikr, e-commerce-bureauet med adresse i Randers, har fra 1. februar 2021 oprustet sit team med Anders Søgaard, som ansættes som Lead Developer. Anders Søgaard drev før det konkurrerende webbureau, Youfront ApS, som også havde speciale i udvikling af webshops.

Den nu tidligere Youfront-ejer, Anders Søgaard, er glad for beslutningen om at blive en del af Grafikr: “Jeg er sikker på, at vi står meget stærkere sammen”, siger han.

Annonce

To tidligere konkurrenter skal nu arbejde sammen som et hold

Grafikr A/S er et e-commerce-bureau, som udvikler webshops til virksomheder over hele Danmark. Siden 2016 har Grafikr udviklet webshops til en stribe af landets mest interessante netbutikker, bl.a. Shaping New Tomorrow, EYDA og Barons.

Samlet set sidder der nu mere end 20 specialister på kontoret i Randers, og med bureauets seneste tilføjelse udvides kompetencerne i virksomheden også, da Anders Søgaard har erfaring med udvikling af Shopify Apps.

Anders er én af de dygtigste Shopify-udviklere, som jeg har mødt. Han er skarp i kompleks webudvikling og derudover kan han også udvikle skræddersyede apps til Shopify, hvilket vi er glade for at være i stand til at tilbyde vores kunder,” fortæller Erik Holflod Jeppesen, der er medstifter af Grafikr A/S.

Selvom Grafikr og Youfront har været konkurrenter i flere år, har der altid været plads til et løbende samarbejde mellem de to virksomheder. Derfor er Anders Søgaard heller ikke i tvivl om, hvad han glæder sig mest til, når han nu bliver en fast del af teamet hos Grafikr:

“I Youfront har jeg siddet solo, så jeg glæder mig rigtig meget til at få nogle dygtige og kompetente kollegaer. Det bliver utrolig fedt, når man står overfor en udfordring, at der er kollegaer at sparre med.”

Annonce

Tilslutter sig et bureau i rivende udvikling

Nødvendigheden af en velfungerende og brugevenlig webshop har det seneste år været vigtigere end nogensinde, efter en meget stor del af al handel er rykket online som følge af coronapandemien. Derudover er antallet af nye webshops, der er kommet til, eksploderet, da det aldrig har været vigtigere med en online salgskanal. Det er især webshopsystemet Shopify, som kunderne efterspørger. Shopify er et system, der både er enkelt og brugervenligt for virksomhedsejeren. Grafikr er officielle Shopify Partners, hvilket gør dem til nogle af de dygtigste eksperter indenfor området i Danmark.

Det har betydet travlhed på Grafikr-kontoret, som har fordoblet antallet af medarbejdere på et år, og den vækstrejse ser Anders Søgaard spændt frem mod at blive en del af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.