Annonce
Aarhus

Gratis AGF-billetter kan fylde stadion: Få praktisk info her

17.462 tilskuere så på til kampen i nedrykningsspillet i 2017, da AGF mødte Viborg. Det tal kan blive slået søndag mod Silkeborg. Foto: Ole Nielsen
Så er det i dag, at der kan blive fyldt på stadion, når AGF og Silkeborg mødes i Superligaen klokken 14. Her er lidt praktisk info.
Annonce

FODBOLD: Det kan blive en ægte folkefest på Ceres Park i dag, for til lokalopgør mellem AGF og Silkeborg IF inviterer Stibo og Århus Stiftstidende hele Aarhus gratis til fodbold.

Vejrudsigten siger 13 grader og ingen regn, så der er ingen undskyldning for ikke at trække mod stadion.

Der er stadig få billetter tilbage, som kan hentes gratis her: https://shop.agf.dk/kampe/agfsif

AGF forventer, at der kommer på den gode side af 15.000 tilskuere, og derfor er der en række praktiske forhold, man skal være opmærksom på.

Der vil blandt andet være en række nye muligheder:

 • Parkering på Væddeløbsbanen - 100 meter fra C-tribunen
 • Indgang D5-D6 åben for AGF-fans og neutrale tilskuere
 • Fri passage mellem B3-B6, C Nedre og D1-D6, hvor der er unummererede pladser. Du kan sætte dig, hvor du vil i disse områder.
Illustration: AGF
Annonce

Lad bilen stå og kom i god tid

Der kommer mange mennesker på søndag i og omkring Ceres Park, og der bliver rift om p-pladserne i området - også fordi Tivoli Friheden holder åbent i samme tidsrum. Hvis du har mulighed for det, anbefales det, at du tager cyklen, går eller benytter de offentlige transportmidler til Ceres Park.

Tilskuere til søndagens kamp opfordres til at komme i god tid. Allerede kl. 12.45 åbner portene til Ceres Park.

Annonce

Hvor gælder din billet til?

AGF-fans og neutrale tilskuere kommer til at sidde i disse fire afsnit:

 1. B3-B6, C Nedre, D1-D6- unummererede pladser
 2. C3-C8 Øvre- nummererede pladser
 3. C1-C2 + C9-C10 Øvre- unummererede pladser
 4. B1-B2(Stemningsafsnittet) - unummererede pladser

Har du billet til B3-B6, C Nedre, D1-D6 kan du frit sætte dig, hvor du vil i disse områder. Og til denne kamp gælder det altså også D5-D6 (det normale udebaneafsnit), da Silkeborg velvilligt har sagt ja til at flytte udebaneafsnittet til A1-A2.

Annonce

Er du sæsonkortholder?

Hvis du har sæsonkort, giver det naturligvis adgang til kampen som på normal vis.

På C nedre er der reserveret et område til alle sæsonkortholdere, der har pladser i dette afsnit (sølv- og familie-sæsonkort). Vær dog opmærksom på, at en halv time før kampstart - dvs. 13.30 - vil denne reservation blive ophævet.

Annonce

Hvilken indgang skal du bruge?

Som AGF-fan og neutral tilskuer kan du komme ind i Ceres Park via fire indgange - og fra alle indgange er der fri passage til de øvrige afsnit (på nær til B1-B2).

 1. Indgang til B-tribunen (B1-B2 og B3-B6)
 2. Indgangen bag B- og C-tribunen
 3. Indgang fra væddeløbsbanen (hvis du parkerer på væddeløbsbanen)
 4. Indgang D5-D6

Uanset hvilken indgang du vælger, kan du altså få adgang til alle tribuneafsnit - med mindre du har billet til stemningsafsnittet (B1-B2), for så skal du vælge indgangen til B-tribunen.

Hvis du eksempelvis parkerer på Kongevejen, kan du således med fordel benytte indgang D5-D6 og herfra få adgang til det tribuneafsnit, du ønsker at sidde på.

Annonce

Parkering på Væddeløbsbanen

Til kampen mod Silkeborg har du mod betaling (30 kr.) mulighed for at parkere på Jydsk Væddeløbsbane - under 100 meter fra C-tribunen, og der vil også være billetindgang her. I samarbejde med Jydsk Væddeløbsbane tilbyder AGF parkering på selve væddeløbsbanen fra kl. 12.00.

Belært af erfaringerne fra stadionkoncerten tidligere på året, vil der være trafikregulering ved udkørsel fra væddeløbsbanen (kun muligt at dreje til højre), og der vil være trafikofficials inde på selve væddeløbsbanen, der sikrer en hurtig afvikling af udkørslen efter kampen.

P-billetten kan allerede nu købes på www.agf.dk.

Søndagens øvrige parkeringsmuligheder er:

P2: Indkørsel fra Jyllands Allé. På grund af at Tivoli Friheden også holder åbent, vil hovedparten af disse pladser sandsynligvis være optagede to timer før kick off.

P3: Skråparkering på Kongevejen. Herfra er der 5-10 min. gang til Ceres Park. Til denne kamp kan du parkere i begge sider, og her vil det med stor sandsynlighed være muligt at finde en plads en time før kampstart. Hvis du parkerer her, kan du med fordel benytte indgang D5-D6.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce