Annonce
Aarhus

Gratis endagsfestival skal sætte fokus på Sydhavnen

Sydhavnen åbner op og inviterer hele byen til gratis festival lørdag 8. september kl. 12-22. PR-foto: Rethink Activism

Det bobler af liv i Sydhavnen for foden af Jægergårdsgade. Lørdag åbner det gamle industrikvarter gratis endagsfestival.

AARHUS: Bag festivalen står Frontløberne og Foreningen Sydhavnen, som sammen med resten af Sydhavnens beboere ønsker at give et indblik i livet på Sydhavnen og sætte fokus på områdets kreative ildsjæle, der siden 1970'erne har holdt til i de gamle slagteribygninger.

I september sidste år var området vært for den tre dage lange festival "Rethink Acitvism", der tiltrak tusindvis af nysgerrige århusianere til det gamle industriområde omkring slagteriet og Kulbroen.

Også under årets Sydhavns Festival er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med det mangfoldige område, der fungerer som hjemsted for kreative værksteder, væresteder og blandede virksomheder.

Lørdagen byder blandt andet på gadefodbold ved Kulbroen, deleøkonomisk garderobe, koncerter, åbne kunstnerværksteder, besøg på Njor Gins destilleri i det gamle pumpehus og en debatscene, hvor Sydhavnens nutid, fortid og fremtid er omdrejningspunktet.

Se det fulde program på aarhusfestuge.dk.

Den gratis festival finder sted i området for enden af Jægergårdsgade lørdag 8. september kl. 12-22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce