Annonce
Aarhus

Gratis fadøl i forårssolen: Ny ølbutik åbner dørene i Mejlgade torsdag

Det er Casper Søgaard og Frederik Lunde, der står bag den nye ølbutik i Mejlgade, Erlings Flaskebutik. Foto: Erlings Flaskebutik
Nogle af folkene bag 'Erlings Jazz- og Ølbar' åbner deres egen flaskebutik i Mejlgade og fejrer det med en gratis fadøl til kunderne torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

AARHUS: En ny butik med specialøl er klar til at slå dørene op. Fra torsdag 25. marts kan Erlings Flaskebutik byde indenfor til en verden af forskellige øl. Her er alt fra sure, tunge og øl, som ikke minder om det, du normalt vil anse for at være øl.

Det er Casper Søgaard og Frederik Lunde, som også er nogle af kræfterne bag 'Erlings Jazz- og Ølbar', der nu udvider deres sortiment og åbne en dør ind til øllets fortryllende verden. Til tonerne af jazz musik kan man nærstudere de mange flasker og få input fra en ølnørd bag disken, lyder det i beskrivelsen af den nye butik, som får adresse på Mejlgade 51D.

- Definitionen af øl er utrolig bred, med alt fra den populære pilsner, som de fleste forbinder med øl, til øl der smager af lemonade eller kage. Vi tror på, der er en øl for alle, også de folk der hidtil har troet, de ikke kan lide øl, fortæller medejer Frederik Lunde.


Vi tror på, der er en øl for alle, også de folk der hidtil har troet, de ikke kan lide øl

Frederik Lunde


Navnet Erlings Flaskebutik er en cadeau til medejer Casper Søgaards jazzglade farfar Erling

Når Erlings Flaskebutik åbner dørene torsdag, bliver det med en gratis fadøl til alle kunder i åbningsdagene torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

Ejerne af Erlings Flaskebutik siger, at de tror på, at der er en øl for alle. I den nye butik er der god mulighed for at finde en i det store udvalg, mens man lytter til jazz på vinylen. Foto: Erlings Flaskebutik

På grund af de nuværende restriktioner er der plads til fire kunder i butikken af gangen.

Folkene bag det nye ølparadis beder derfor kunderne om at tage hensyn og passe på hinanden.

- Og øllene kan man jo passende tage med ud i forårsvejret og nyde på de omkringliggende grønne arealer, ved Havnen eller bare hjemme på altanen, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Efter mareridtsuge: Sådan kommer AGF tilbage på sporet

AGF

Schouby om ny sportschef: Vigtigste opgave bliver at købe nye spillere og trimme truppen

Danmark For abonnenter

Runes knogler er skrøbelige som glas

Aarhus For abonnenter

Coronaen afsporede rejsebranchen: Men nu er der håb for sommerferien

AGF

Portræt: AGF-sportschef er en hård hund, en mand med klare holdninger

Annonce