Annonce
Østjylland

Gratis kørsel med letbanen: Odder fester

8. september er der officiel indvielse af Letbanen, der begyndte at køre mellem Aarhus og Odder 25. august. Foto: Mette Mørk

Lørdag 8. september er det gratis at køre med letbanen fra Odder. Der er nemlig dømt officiel åbning af strækningen.

Annonce

ODDER: Lørdag 8. september fejres det officielt, at letbanen fra Odder til Aarhus er åbnet. I den anledning er det gratis at køre med hele dagen på denne strækning.

På Odder Station er der officielle taler og nærmest symbolsk sammenbinding af den røde snor fra klokken 9.30 til 10.30. Det er borgmester Uffe Jensen (V), regionsrådsformand Anders Kühnau (A) og formand for teknisk udvalg i Aarhus Keld Hvalsø (EL), der står for den del af programmet i fællesskab.

- I stedet for at klippe en rød snor, binder vi snoren sammen for at vise, at Aarhus og Odder - og hele Østjylland - bliver knyttet tættere sammen med Letbanen, siger Uffe Jensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Fest i byen

På denne officielle åbningsdag er der også kaffe, kage og frisk frugt til de fremmødte, og man kan blive klogere på letbanen og dens togsæt i et udstillingstog, der er sat op i dagens anledning.

Efter åbningen er der Odder Gadefestival, hvor der sker en masse forskellige ting i byen.

- Vi forventer, at hele dagen bliver en stor fest, og jeg har glædet mig længe, siger borgmester Uffe Jensen i pressemeddelelsen.

Det var 25. august, Letbanen mellem Odder og Aarhus gik i luften. Der er afgang to gange i timen, og med letbanen kan man køre hele vejen fra Odder til Skejby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Annonce