Annonce
Aarhus

Gratis lektiehjælp i matematik

Gratis lektiecafeer tilbyder hjælp, når matematikken driller. Foto: Scanpix/Iris

Aarhus: Hvad er summen af 2/3 og 3/4? Og hvad afgør B-værdien i et andengradspolynomium?

Det, og mange flere matematikopgaver, kan du få hjælp til at løse, når lektiehjælpsorganisationen Matematikcenter åbner gratis lektiecaféer på VUC Aarhus og Dokk1 fra 5.september. Lektiecaféen på VUC Aarhus foregår hver tirsdag kl. 16-18. Lektiecaféen på Dokk1 foregår hver torsdag kl. 16-18. Her står lokale ildsjæle klar til at hjælpe alle der har brug for hjælp til matematik.

De frivillige er enten studerende, i arbejde eller pensionerede undervisere. Udover deres høje faglige niveau i matematik, deler de en stor begejstring for matematik. Matematikcenters gratis lektiehjælp anvendes især af de unge i Aarhus. I år har Matematikcenters online lektiehjælpstjeneste, Webmatematik.dk, haft 148.000 besøg fra unge i Aarhus og omegn.

Byen ligger derfor på en andenplads på listen over brugere, der anvender Webmatematik.dk mest - kun overgået af København.Matematikcenter er en non-profit organisation.

Lektiehjælpen er gratis og for alle, der ønsker at benytte sig af dem. De frivillige kan hjælpe på alle niveauer i folkeskolen og op til A-niveau på ungdoms- og voksenuddannelserne.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce