Annonce
Aarhus

Gratis litteraturfestival

Litteraturfestivalen "Nordiske Stemmer" tiltrækker udenlandske forfattere. Foto: Scanpix/Iris

AARHUS: For fjerde år i træk afholder Løve's Bog- og Vincafé litteraturfestivalen "Nordiske Stemmer", som hylder både etablerede forfattere og spirrende stemmer fra lokalområdet.

Denne gang har litteraturfestivalen et bredt nordisk islæt, når forfattere som færøske Carl Jóhan Jensen, norske Beate Grimsrud og Inghill Johansen samt islandske Jón Atli Jóhansson gæster bogcaféen. Det fulde program kan findes på caféens hjemmeside: www.loeves.dk.

Festivalen finder sted i weekenden 31. marts til 2. april, og det hele foregår i Løve's Bog- & Vincafé, Nørregade 32, Aarhus C.

Der er fri entré hele weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce