Annonce
Rejser

Gratis "prøvevandringer" med Vagabond Tours

Vandring hitter i disse år, og nu kan "tvivlerne" komme gratis med på en tur med guide. Foto: Vagabond Tours

Vandring på ferie i udlandet og på dagture i Danmark frister mange i disse år, men nogle er givetvis også i tvivl om, hvorvidt det er noget for dem.

Dem giver Vagabond Tours en gratis "prøvevandring". Turledere er klar til at guide grupper i weekender og på helligdage i april og maj, oplyser bureauet. Turene er på 12-16 kilometer, og på nogle af de lange ture er det muligt at "hoppe" af undervejs. Alle turene starter klokken 10 og varer fire-fem timer med start og slut samme sted.

I Jylland kan man vandre ad Gendarmstien, hvor man kommer forbi blandt andet Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke, og den anden mulighed er Vejle Ådal.

På Fyn er tilbuddene De Fynske Alper og Hindsgavl Dyrehave.

Se mere om turene her: http://www.vagabondtours.dk/generelt-om-turene/gratis-dagsvandringer.aspx.

Tilmelding er nødvendig. Det sker ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF tilbyder trofaste fans penge tilbage

Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

Aarhus

Overblik: Sådan åbner de østjyske kommuner pasningstilbud og skoler

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce