Annonce
Aarhus

GrejFreak klar til den store eksamen: 10.000 pakker skal sendes afsted fra Viby i løbet af weekenden

GrejFreak forventer at skulle sende 10.000 pakker ud fra lageret i Viby i den kommende weekend. Dette billede er fra sidste års Black Friday. Foto: GrejFreak
Den populære webshops har folk parat på alle tider af døgnet for at kunne ekspedere bestillingerne hurtigst muligt.
Annonce

AARHUS: Det er blevet eksamenstid for flere af byens store butikker. Både de fysiske og de mange, der gør sig som webshops.

Hos Aarhus-virksomheden GrejFreak har man brugt de seneste måneder på at forberede sig til den kommende weekend, hvor julehandlen for alvor skydes i gang med Black Friday. Virksomheden forventer at skulle ekspedere omkring 10.000 pakker ud fra lageret i Viby og har derfor opstillet et 50 kvadratmeter stort opvarmet telt, hvor medarbejderne har mulighed for at ekspedere de mange ordrer videre.

- Fra torsdag til mandag bliver antallet af pakker 12 gange større end normalt. Vi har derfor forsøgt at budgettere ud fra de erfaringer, som vi har gjort os de tidligere år, siger medejer Casper Pedersen.


Fra torsdag til mandag bliver antallet af pakker 12 gange større end normalt.

Casper Pedersen


- Vi har kigget på hele forretningen, så vi er bedst muligt klart til at ekspedere alt igennem. Det er jo en eksamen for os i disse dage, fordi vi gerne skal gøre det så godt, at de mennesker, der handler hos os på Black Friday, også får lyst til at vende tilbage igen. Derfor skal vi være ligeså stærke der, som vi er på andre tider af året, siger ejeren.

Det bliver til mange pakker, når Black Friday skydes i gang. Foto: GrejFreak

Det betyder blandt andet, at det meste af firmaets 75 medarbejdere er inddraget til indgå i lagerholdet i løbet af weekenden. Her køres der i treholdsskift for at holde hjulene kørende. Chefen har placeret sig selv på natholdet.

- Udover der arbejdes 24 timer i døgnet, så skal vi også have fragtbilerne til at komme tre til fire gange i løbet af dagen for, at vi kan følge med. Det har krævet en del forberedelse i løbet af året, men det er også nu, at det for alvor begynder. Fra weekenden og de næste tre uger frem, siger GrejFreaks kommunikationsansvarlige Andreas Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Annonce