Annonce
Aarhus

Grupper skabte uro i Aarhus V: Politiet fik anmeldelse om pistol

Onsdag opdagede en patrulje en gruppe på 20-30 mænd, der var forsamlet på Kappelvænget i Aarhus V. Efterfølgende blev der fundet en kniv i et buskads. Foto: Google Maps
Østjyllands Politi var i flere omgange kørt til det vestlige Aarhus onsdag i forbindelse med uroligheder.
Annonce

AARHUS V: Mindre end et døgn efter at to yngre mænd var blevet skudt i benene i Trillegården, fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var set en pistol hos en større gruppe mænd på Ryhavevej i Aarhus V

Da patruljerne ankom til stedet, traf de syv-otte unge mænd, der var meget utilfredse med politiets tilstedeværelse. Nogle trak deres hættetrøjer helt op om ansigtet, og flere begyndte at råbe af betjentene og filme dem helt tæt på med deres mobiltelefoner. En 21-årig mand råbte højt direkte ind i hovedet på en betjent, og han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

En 18-årig mand blev også anholdt, da han nægtede at trække hættetrøjen væk fra ansigtet og opførte sig aggressivt over for politiet. Han blev sigtet for at maskere sig og for at forstyrre den offentlige orden. En 20-årig mand blev ligeledes sigtet for at maskere sig. Politiet fandt ingen pistol på stedet.

Bare tre timer senere var der på ny optræk til uro i det vestlige Aarhus. Her opdagede en patrulje en gruppe på 20-30 mænd, der var forsamlet på Kappelvænget i Aarhus V. De virkede meget aggressive og var ikke videre imødekommende over for betjentene. Ingen af dem blev sigtet for noget, men en hundepatrulje fandt to knive i et buskads tæt på, hvor mændene havde forsamlet sig. Det var umiddelbart ikke muligt at knytte knivene til nogle af personerne.

Østjyllands Politi har fortsat øget fokus på området omkring Kappelvænget i Aarhus V, og den mobile politistation er torsdag igen til stede i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce