x
Annonce
Sport

Guardiola vil blive i Manchester City trods udelukkelse

Phil Noble/Reuters
Pep Guardiola vil fuldføre sin kontrakt, uanset om Manchester City spiller med i Champions League eller ej.

Pep Guardiola har ikke tænkt sig at forlade sin post som manager i Manchester City trods klubbens toårige udelukkelse fra Champions League.

Annonce

Det siger den spanske manager efter Manchester Citys sejr over West Ham på 2-0 onsdag aften.

- Hvis ikke de fyrer mig - hvilket godt kan ske - bliver jeg her med 100 procents sikkerhed.

- Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Jeg bliver, indtil min kontrakt udløber, siger Pep Guardiola ifølge AFP.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har udelukket Manchester City fra Champions League i de to kommende sæsoner som straf for brud på Financial Fair Play-reglerne.

Manchester City har appelleret kendelsen til Den Internationale Sportsdomstol (CAS).

Ifølge et organ under Uefa - The Club Financial Control Body (CFCB) - har Manchester City begået alvorlige brud på FFP-reglerne ved blandt andet at overdrive klubbens sponsorindtægter mellem 2012 og 2016.

Det afviser klubben.

Pep Guardiola tror på, at klubben får held med at appellere.

- Det er ikke slut, fordi klubben tror på, at det er urimeligt, og vi tror på, at sandheden vil komme frem til sidst, og vi vil være med i Champions League i næste sæson, siger Pep Guardiola.

- Lige meget hvad der sker, er jeg her i næste sæson, siger han.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Læserbrev

Læserbrev: 278 pensionerede læger melder sig klar til kampen mod corona i Region Midtjylland

Mange af Danmarks pensionerede læger er klar til at sætte pensionisttilværelsen på pause for at tage en tørn i kampen mod coronavirus. I en helt ny rundspørge fra Foreningen af Pensionerede Læger og Lægeforeningen svarer 1.261 pensionerede læger, at de kan og vil stille op som en del af coronaberedskabet. Af dem svarer 278, at de er parat til at hjælpe sundhedsvæsenet og træde til i Region Midtjylland. Som formand for Lægeforeningen i Region Midtjylland er jeg stolt over det samfundssind, der bliver vist fra mine pensionerede lægekolleger. Vi er i en ekstraordinær situation, og derfor har sundhedsvæsenet hårdt brug for alle ekstra hænder og hoveder, som kan gøre en indsats. Når så mange pensionerede læger melder sig klar, er det ganske enkelt imponerende. Mogens Hüttel, der er formand for Foreningen af Pensionerede Læger, har forklaret det således til Ritzaus Bureau: ”Man er læge hele livet. Også når man er pensioneret. Det ligger dybt i os at ville gøre en forskel. Derfor har så mange pensionerede læger inklusive mig selv meldt sig klar. Når landet har brug for os, stiller vi op.” Alle håber naturligvis, at vores sundhedsvæsen ikke bliver så hårdt presset, at pensionerede læger og andre er nødt til ekstraordinært at træde til. Men meget tyder på, det bliver nødvendigt. Som fællestillidsrepræsentant på AUH for Yngre Læger er jeg i disse dage meget optaget af, at de yngste ikke skal stå for meget i front, hvis vi skulle få tilstande som Italien og Spanien. Her vil det være meget værdifuldt at have de pensionerede læger til at arbejde sammen med de yngre i andre afsnit til at sparre med. Jeg vil til slut sige, at det er en stor gestus, som må afføde stor respekt og en dybfølt tak, at så mange pensionerede læger er klar til at stille op kampen mod coronavirus i Region Midtjyllands sundhedsvæsen.

Aarhus

Aarhusforskere mod corona: - Vi er de første i verden til at afprøve lægemidlet på mennesker

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce