Annoncørbetalt indhold

Guide: Gør hus og have klar med de rette havematerialer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gør hus og have klar til de kommende årstider med de rette bygge- og havematerialer. Du kan fylde op i bedet på ny med jordforbedringsmidler som højbedsmuld eller spagnum for så at dække bedet til med bark- eller kakaoflis. Skal du have nyt grus til indkørslen, er det også den rette årstid at skaffe nye granitskærver og ærtegrus samt stabilgrus til et stabilt underlag.


Annonce

Flis tjener mange formål i et bed

Hvordan kan disse mange typer have- og byggematerialer rent praktisk hjælpe dig? Vender vi tilbage til bedet først, tænker du måske om det at sprede flis, at det kun værner mod ukrudt og derfor er lidt ligegyldigt, hvis du alligevel kan lide at luge. Sandheden er dog, at flis også holder fugt nede i jorden om sommeren og beskytter planters rødder mod frost om vinteren.


Giv bedet ny energi med jordforbedringsmidler

Jordforbedringsmidler i form af næringsrig spagnum gravet op fra moser eller kompost lavet fra langt yngre planter er noget nemmere at forklare. Bedet får energi og mineraler tilført, så dets blomster, buske og træer kan trives. Desuden kan disse midler også hjælpe med at sænke pH-værdien i et bed, så det bliver ideelt til surbundsplanter, fx skimmia, lyng og rododendron.


Få det rette sand til sandkassen

Sand og grus – hvad kan siges om det? Har du (underforstået: dit barn) en sandkasse, skal du bruge en helt særlig type sand. Meget belejligt kaldes typen for sandkassesand, og det har et par fordele over strandsand. For det første slider sandkassesand ikke på flyverdragten, da dets korn har en anden form end strandsands. For det andet holder sandkassesandet formen.


Granitskærver gode til gårdspladsen

Hvis du skal have en hel gårdsplads fyldt op med grus, kan du overveje granitskærver, da de findes i flere farver. Rød, grå og sort er de overordnede farver, og her finder du talrige nuancer at vælge fra. Skærverne kan udover brug på gårdspladser og i indkørsler også fint anvendes ude i haven, hvis at sprede flis hvert år ikke er for dig, og du søger en halvpermanent løsning.


Sammenlign priser og service online

Du er så heldig, at du flere steder på nettet kan sammenligne liter- eller kilopriser på netop de materialer, du leder efter. Priser inkl. levering kan variere betragteligt, og ofte skal du veje billige tilbud op mod leveringsformer og service i øvrigt for at finde den rette løsning for dig.

Tjek både store byggemarkeder og de lokalt forankrede nichebutikker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.