Annoncørbetalt indhold

Guide: Sådan starter du din egen webshop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du længe haft en drøm om at starte din egen webshop? Så er du landet det helt rette sted. I denne artikel bliver du guidet i, hvad der skal til for at starte din egen webshop. Trin for trin kan du blive klogere på alt fra forretningsplan til oprettelse af CVR-nummer og webshopopløsning. Vi håber, at guiden giver dig mod til at tage springet og starte din egen webshop. God læselyst.

Lav en forretningsplan

Annonce

Noget af det første, du bør overveje, når du skal starte en webshop, er at lave en forretningsplan for din kommende webshop, hvor du netop skal være din egen chef. En sådan plan skal opridse skelettet og ikke mindst fundamentet for den forretning, du er ved at stable på benene. Forretningsplanen indebærer i den forbindelse:

·En idé – hvad skal din webshop kunne?

·Hvilken målgruppe vil du appellere til?

·Har du samarbejdspartnere i tankerne?

·Lav evt. en markedsanalyse, og se på, hvordan du kan skille dig ud.

·Lav et budget, og gør det klart, hvor mange penge du er villig til at investere i din webshop.

Opret CVR-nummer

Når du har defineret en forretningsplan ved starten af din webshop, er næste skridt at oprette et CVR-nummer. Det er en nødvendighed, når du skal starte din egen virksomhed, og er, uanset hvad, ikke noget, du kan komme udenom. Her skal du desuden momsregistrere webshoppen og i samme ombæring finde på et godt virksomhedsnavn, der afspejler dit udbud. I den forbindelse er det desuden en fordel, hvis du sørger for at oprette en bankkonto til din virksomhed – på den måde undgår du at blande din privatøkonomi ind i etableringen.

Overvej en webshopløsning

Næste skridt, når du skal starte en webshop, er desuden at overveje en webshopløsning. Det vil med andre ord sige, at du skal tage stilling til de tekniske aspekter i forhold til opbygning af webshoppen. I dag findes der et utal af tekniske webshopløsninger, som ikke nødvendigvis kræver, at du har stor teknisk snilde. I den forbindelse er det generelt vigtigt, at du vælger et system, der netop passer til de produkter, du gerne vil udbyde samt til dine kompetencer.

Vil du gerne selv være fri for at stå for alt, hvad der hører til webshopløsningen, har du også mulighed for at kontakte IT-konsulenter eller webshopskoler, der kan hjælpe dig med opsætningen. Her er der desuden rig mulighed for at få et eller flere kurser, så du selv kan tage dig af det tekniske i fremtiden. Det er især vigtigt, at du tænker kunden og målgruppen ind i alt, hvad du vælger og gør. En god kundeoplevelse er nemlig i sidste ende alfa og omega for at kunne sælge produkter online.

Derfor er det også vigtigt, at designet er brugervenligt og ikke mindst genkendeligt, så kunderne har nemt ved at navigere på hjemmesiden uden for at skulle overskue for mange komplicerede elementer. En måde at sikre den gode kundeoplevelse er at lade familie, venner og bekendte teste din webshop og komme med deres respektive vurderinger af, hvordan de oplever webshoppens brugervenlighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.