Annoncørbetalt indhold

Guiden til at finde den bedste måltidskasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måltidskasse fænomenet er blevet mere og mere populært de seneste mange år, hvilket tydeligt reflekteres på antallet af virksomheder som tilbyder det i Danmark. Heriblandt er der tale om nye virksomheder og eksisterende virksomheder som begynder at tilbyde dette. Et eksempel kunne fx være Catering Danmark som åbnede kokkenshverdagsmad.dk i 2015. Siden da er konkurrencen blevet hårde og hårde, hvilket giver forbrugerne rigtig mange forskellige muligheder for at finde præcist den måltidskasse du har behov for.

Gør dig nogle overvejelser i forhold til måltidskassen

Annonce

Dine overvejelser er essentielle i dit valg af måltidskasser idet du gør dig nogle tanker om dine behov. Dette kan være alt fra dine kostbehov, tidsbehov og mere relateret. Hvis du fx bare gerne vil have en måltidskasse for at prøve noget nyt og spændene, så kan du finde en virksomhed der tilbyder med en masse spændene måltidskasser som du kan benytte dig af.

Hvis du har nogle specielle præferencer i forhold til kost såsom vegetarisk, gluten frit eller lignende, så kan du ofte undersøge dette på forhånd inde på de forskellige virksomheders hjemmesider. Alternativt kan du lave en Google søgning hvor du efterspørger dine konkrete behov. Eksempelvis kunne denne Google søgning ligne følgende ”måltidskasser for vegetarer” eller ”måltidskasser uden kød”, hvis man gerne vil finde vegetar venlige måltidskasser.

Hvis du af tidsmæssige årsager gerne vil have en måltidskasse, så ville det give god mening for dig at finde en leverandør som kan levere ofte og gerne i store mængder, så du ikke skal købe ind alligevel. Nogle måltidskasser leverer heller ikke alle varerne og kræver at man skal købe nogle af ingredienserne selv ved sit lokale supermarked.

Hvis du gerne vil have en masse spændene retter, så er der nogle som tilbyder denne type måltidskasse, hvilket du også kan benytte dig af. Disse måltidskasser vil ofte indeholde ingredienser som ikke kan findes i mindre forretninger, men større forretninger.

Hvordan finder jeg disse virksomheder?

Hvis du ikke kender mange der har måltidskasser eller ikke vil spørge på Facebook, Instagram eller lignende sociale medier, så er dit bedste bud Google. På Google kan du specifikt søge efter måltidskasser og virksomheder som tilbyder præcist det du gerne vil have.

Som tidligere nævnt kan du søge ”måltidskasser til en familie på 4”, ”måltidskasse med asiatiske vare”, ”måltidskasser som er økologisk” og mange flere variationer. I de fleste tilfælde vil der dukke noget op som er tilsvarende din søgning. Husk dog ikke at søge for specifikt, da det kan betyde at du ikke kan finde noget svar. Sådan en søgning kunne eksempelvis være ”måltidskasser for 2 personer i Horsens uden ketchup med gede ost”.

Når du har fundet nogle lovende måltidskasser, så kan du efterfølgende vurdere dem ud fra anmeldelser på blandt andet Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook anmeldelser eller lignende steder hvor man kan anmelde virksomheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.