Annonce
Aarhus

Guldet glimter på ny boligejendom i Midtbyen

Det lidt Gaudi-agtige hus med guld-looket forvandler måske ikke ligefrem Vesterbro Torv til en plads i Barcelona, men det giver et af byens oversete torv et løft. Foto: Go'Bolig
Vesterbro Torv går gyldne tider i møde. Boligbyggeri med "guld" på facaden er ved at være færdigt.
Annonce

AARHUS: Et af de senere års mere spektakulære byggeprojekter i Midtbyen begynder nu at kaste et gyldent skær over Vesterbro Torv.

Guldet – eller i det mindste de gyldne facadeplader – er på plads på beboelsesejendommen, der er under opførelse ved SuperBrugsen på hjørnet af Vesterbro Torv og Vestre Allé.

De 32 lejligheder er først klar til indflytning i det tidlige forår 2021, men udlejningen af boligerne, der spænder fra to til fem værelser, er allerede gået i gang.

Lejlighederne har enten fransk eller almindelig altan, og penthouseboligerne på 6. sal har udgang til privat tagterrasse. Derudover er der en stor, fælles tagterrasse for alle beboere.

Bag ”Guldhuset” står Jørn Tækker – Tækker Group. Projektet er tegnet af JDS Architects, der tidligere har sat sit præg på byen som et af arkitektfirmaerne bag Isbjerget på Aarhus Ø.

Udlejningsselskabet Go’Bolig står for udlejningen og kan allerede nu melde udsolgt af de store fem-værelses lejligheder.

På grund af corona-restriktionernes forsamlingsforbud er det ikke muligt med åbent-hus-arrangementer for interesserede lejere. I stedet kan man booke en fremvisning i blandt andet en møbleret prøvebolig online på www.gobolig.dk/midtjylland/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Annonce