Annonce
Aarhus

Gymnasieelever overfaldet i Mindeparken: 18-årig nikket skalle

Den ellers hyggelige og fredelige Mindeparken ved Marselisborg Slot var torsdag rammen om et voldeligt møde mellen to grupper mænd. Arkivfoto
Mindeparken er sommerens mødested for mange. En gruppe gymnasieelever blev dog først provokeret og senere slået og sprøjtet med peberspray. En af gerningsmændene blev senere anholdt.
Annonce

AARHUS: Sommeren trækker masser mennesker til de grønne pletter i Aarhus. Mindeparken er et populært spot, men torsdag aften blev en gruppe yngre mænd overfaldet.

Gruppen af gymnasieelever sad og hyggede sig sammen i Mindeparken klokken 21.18, da den blev overfaldet af to mænd, fortæller Østjyllands Politis døgnrapport.

Ifølge gymnasieeleverne kom en større gruppe hen til dem, og et par kvinder spurgte, om de måtte låne en højttaler. Det sagde gymnasieeleverne nej til, da de selv skulle bruge den.

Afslaget fik to mænd til at blive aggressive, og ifølge vidner nikkede den ene pludseligt en 18-årig mand en skalle. Herefter tog den anden mand en peberspray frem, som han sprøjtede med mod en 17-årig og en 18-årig mand.

Annonce

Politipatrulje eftersøger gerningsmænd

Mændene stak efterfølgende af fra stedet. En patrulje standsede kort efter en bil, der var kørt fra Mindeparken. I den sad en 19-årig mand med en hund, der sandsynligvis er af en ulovlig hunderace. Den blev derfor beslaglagt.

Den 19-årige var ifølge vidnerne ikke aktiv under overfaldet, og han blev derfor ikke sigtet for vold. Det gjorde en anden 19-årig mand derimod, lyder det i døgnrapporten.

En patrulje så ham komme gående ned ad Gudrunsvej i Brabrand, og da han passede på signalementet af en de voldelige mænd, besluttede betjentene at tage kontakt til ham.

I det de kom hen mod ham, så de, at han smed en genstand over et hegn. Efter at have anholdt den 19-årige, fandt patruljen genstanden, der viste sig at være en peberspray. Den 19-årige blev sigtet for grov vold.

Østjyllands Politi har en god formodning om, hvem den anden gerningsmand til overfaldet er.

Ingen af de forurettede kom umiddelbart alvorligt til skade, men de to mænd, der blev eksponeret for peberspray, måtte skylle øjnene i længere tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Aarhus For abonnenter

Lang kø til en plads på Aarhus Friplejehjem: - Vi fortæller, at der også kan ske fejl hos os

Annonce