Annonce
Sport

Håndbold

2. division kvinder

Annonce

Søndermarkens IK-Brabrand 24-27 (14-12)

Brabrand ramte ikke dagen, men fik alligevel to vigtige point med hjem fra Viborg, og det betyder, at holdet fortsat er med i kampen om oprykning. Og det er godt gjort af århusianerne, der har været hårdt ramt af skader og sygdom. Senest er også Nete Andresen ude af spillet, da hun brækkede en finger i topopgøret mod Vesthimmerland i forrige weekend.

»Vi kom skidt fra start, bagud 0-4, og de førte med 3-4 mål hele tiden i 1. halvleg. Vi var ganske enkelt ikke til stede, og spillerne fik en opsang i pausen, men det var først efter et kvarter af 2. halvleg, vi fik gang i vores forsvar og kontra og kom foran med et par mål. De forsøgte med helbanepres, men i slutfasen havde vi alt under kontrol,« sagde Brabrands træner Peter Conrad.

Brabrand: Malene Vesterby 6, Louise Kragh 5, Stine Aagaard 5, Camilla Jonassen 4, Cecilie Bekker 3.

2. division kvinder

Viby-Svendborg 27-30 (15-15)

Det var en af de kampe, hvor Vibys træner Jan Lauridsen havde sat næsen op efter point, men han blev skuffet.

»Jeg synes, vi havde lavet et godt oplæg til kampen, og der var ikke noget af det, Svendborg lavede, der kom bag på os. Men vi magtede ikke at følge op på taktikken inde på banen, selv om de kun har to angrebsåbninger, de bruger hele tiden. Spillerne var ikke disciplinerede nok og kørte langt hen ad vejen deres eget løb. Ved 26-26 havde vi to åbne chancer helt fri ind over stregen, som vi ikke fik scoret på. Det var en træls dag i dag, vi skal blive bedre til at omstille os taktisk, og kommunikationen skal også være bedre,« sagde Jan Lauridsen.

Viby: Laura Albertsen 6, Heidi Skibsted 5, Ane Bjerg 4, Jeanette Lauridsen 3.

3. division kvinder

Hasle KFUM-AGF 24-21 (14-8)

Hasle KFUM er flyvende i det nye år og sikrede sig den fjerde sejr i træk og passerede AGF i tabellen, men begge hold er seriøse bud på oprykning sammen med rivalerne ASA og JAI.

»Det var en dejlig revanche fra den første kamp mod AGF, som vi tabte 19-26, og vi spillede rigtig godt igen. Sejren blev skabt i forsvaret, og alle var på toppen, men det skal de også være, hvis vi skal slå dem. Nu strøg vi forbi AGF og er tæt på ASA og JAI, og der er ingen tvivl om, vi har haft godt af julepausen,« sagde Hasle KFUMs træner Erik Michaelsen.

»I 1. halvleg blev vores svagheder udstillet, det blev bedre i 2. halvleg, men det kunne heller ikke være andet end bedre end det, vi leverede før pausen. De var klart bedre end os, og vi havde for mange, der underpræsterede i dag. Hasle KFUM var en tak klogere, og vi brændte sindssygt mange skud. I 1. halvleg skød vi otte gange helt forbi, og otte gange lige på deres målmand,« sagde AGFs træner Jacob Struve.

Hasle KFUM: Tina Kaltoft 9, Lise Fenger 4, Malou Stafren 3. AGF: Louise Christensen 4, Ulla Schmidt 4, Charlotte Velling.

leo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce